OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

The Boomtown Rats julkaisee uuden albumin 36 vuoden tauon jälkeen – saapuu syksyllä Suomeen

Bob Geldofin luotsaama The Boomtown Rats julkaisee uuden albumin ”Citizens of Boomtown”, joka on yhtyeen ensimmäinen uusi studioalbumi sitten vuoden 1984. Albumin myötä yhtye lähtee myös mittavalle maailmankiertueelle ja saapuu syksyllä Suomeen konsertoimaan Helsingin Kulttuuritalolla 17. syyskuuta. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 29. tammikuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

Year of The Rat

2020 IS THE YEAR OF THE RAT!Heed your inner snout, hear your inner chirps and set free the ways of the ancient as you allow the rat within you to consume you in your entirety. This is the time to shine, our moment to soil the streets with our savagery. Get out there and be one with the music. Be one with Boomtown and most of all, rest easy knowing that you, in time, will become a Citizen of Boomtown!The Boomtown Rats ?#btr #theboomtownrats #YOTR #yearoftherat #rat #rattime #timetorat

Julkaissut The Boomtown Rats Lauantaina 25. tammikuuta 2020

Faber Music julkaisee myös Geldofin kirjan nimeltä ”Tales of Boomtown Glory”, joka koostuu bändin sanoituksista, Geldofin kirjoittamista tarinoista ja muistiinpanoista.

The Boomtown Ratsilla oli 1970-luvulla ja 80-luvulla useita brittien hittilistojen kärki kappaleita, kuten esimerkiksi listasijalla 1: “Rat Trap” ja “I Don’t Like Mondays.” Bändin kulta-aikojen viimeinen esiintyminen tapahtui Band Aid hyväntekeväiyyskonsertissa 1986, jossa esiintyi useita irlantilaisia ​​yhtyeitä, kerätäkseen huomiota Irlannin silloiseen työttömyyteen. Yhtye palasi yhteen vuonna 2013 ja on keikkaillut ahkerasti siitä lähtien. Nykykokoonpanossa vaikuttavat alkuperäisjäsenet Geldof, Garry Roberts, Pete Brisquette sekä Simo Crowe.