OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Nightwish julkaisi ensimmäisen kappaleen tulevalta levyltä musiikkivideon kera

Noise-kappale on ensimmäinen single 10. huhtikuuta julkaistavalta Human :II: Nature -albumilta, joka on Nightwishin kanssa vuodesta 2012 asti kiertäneen hollantilaisen Floor Jansenin toinen albumi yhtyeen laulajana.

Nightwishin levy-yhtiö Nuclear Blast Records on julkaissut Youtube-kanavallaan kappaleelle tehdyn musiikkivideon, joka on saanut faneilta lähes pelkästään kehuja. Imaginaerum -elokuvastakin tutun Stobe Harjun ohjaama musiikkivideo on kärkäs kannanotto nykypäivän somekulttuuria ja kännykkä addiktiota kohtaan.

Nightwish lähtee albumin julkaisun jälkeen laajamittaiselle maailmankiertueelle, joka starttaa 15. huhtikuuta Kiinasta ja päättyy Lontoon SSE Arena Wembley esiintymiseen 18. joulukuuta. Suomessa yhtye esiintyy 7. kesäkuuta Tampereen Rockfestissä.