OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ystävänpäivän vanhustentanssit Oulussa

Kuvituskuvaa Oulusta

Yrittäjä Lauri Salovaaran ideoima Ystävänpäivän vanhustentanssit -hyväntekeväisyystapahtuma tulee taas. Yhdessä Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin kanssa järjestettävä tapahtuma tuo tanssit arjen keskelle tanssinopetuksineen, harmonikkaorkestereineen ja värivaloineen. Tapahtumalla ei kerätä rahaa eikä kukaan yhteistyötaho saa siitä muuta kuin hyvän mielen. Vanhukset pääsevät ammattikampaajien hoteisiin heti aamusta ja tanssien alle Oulunseudun Senioritanssijat opettavat mm. tuolitansseja. Värivalot taustalla luovat tunnelmaa kun Kellon harmonikkaorkesteri soittaa ikivihreitä.

Tanssit järjestetään perjantaina 14.02.2020 Oulussa Lassintalolla (Myllytie 4) klo 10:30-11:30 ja Caritas-kodissa (Kapellimestarinkatu 2) klo 12:00-13:00. 

“Suurin toiveeni on, että idea monistettaisiin mahdollisimman monelle paikkakunnalle Suomessa. On oikeasti ihan mieletön fiilis nähdä se hyvä minkä tapahtuma tuo osallistujilleen. Pöllikää siis tästä”, idean isä Lauri Salovaara toteaa.

Mukana ovat Illan Isäntä Oy, Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari, NTRNZ media, Salon Virho, PullaPirtti, Livepaletti, Kellon harmonikkaorkesteri, Oulunseudun senioritanssijat, Kauneushoitola Ihanainen ja K-Supermarket Joutsensilta.

”Tervikset ovat itsensä kehittämiseen ja johtamiskouluttautumiseen keskittyvä järjestö, mutta järjestämme myös hyväntekeväisyysprojekteja, kuten vuosittaisen Joulupuu-keräyksen Oulun alueen vähävaraisille lapsille. Vanhusten ystävänpäivätansseista on tullut meille tärkeä projekti ja tavoitteenamme on toteuttaa tapahtuma tulevaisuudessa vielä suuremmassa mittakaavassa. Tänä vuonna myös muutama muu nuorkauppakamari on innostunut järjestämään vastaavan tapahtuman eli valtakunnallinen monistuminen on hiljalleen käynnistymässä!” iloitsee Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin Laura Himanka.