OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Näitä hiustuotteita XZ:ltä on toivottu – hoitovoide ja hiusgeeli sopivat myös curly girl -metodiin

XZ tuo markkinoille kaksi kuluttajien silikonitonta toivetuotetta, XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoiteen ja XZ Hiusgeelin, jotka on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

XZ kuuntelee kuluttajien palautetta ja ehdotuksia uusista hiustenhoitotuotteista. Viime vuonna toiveissa korostuivat kotimaiset hiustenhoitotuotteet, jotka sopisivat myös curly girl -metodiin.

Nyt XZ tuo markkinoille kaksi silikonitonta hiustuotetta, XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoiteen ja XZ Hiusgeelin, jotka soveltuvat paitsi kiharafaneille myös kaikille heille, jotka kaipaavat tehokasta kosteutusta ja pitoa hiuksille.  

– Curly girl -buumi nosti hoitovoiteen kysyntää valtavasti, mutta tuote oli päätetty jo lopettaa. Toimme sen uudestaan markkinoille, koska saimme asiasta todella paljon palautetta, senior brand manager Elina Seppänen kertoo.

XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoide toimii kuivan tai kostean hiuksen hoitovoiteena tai poishuuhdeltavana tehohoitona, ja se kuuluu suosittuun XZ Energisoiva Hedelmä -hiustenhoitosarjaan.

– E-vitamiinia ja sitrusuutetta sisältävä hoitovoide kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä helpommin kammattavat ja vähemmän pörröiset ilman silikonin latistavaa vaikutusta.

Uutuus XZ Hiusgeeli muotoilee kampauksen. Se sopii myös curly girl -metodin cast-vaiheeseen, jolloin hiuksiin lisätään pesun jälkeen muotoilutuotetta ja niihin muodostuu kova kuori, cast.

– XZ Hiusgeeli erottelee kiharan ja antaa sille joustavan ja kestävän pidon, Seppänen sanoo.

Uudet hiustuotteet on kehitetty Bernerin laboratoriossa Helsingin Herttoniemessä, ja ne valmistetaan Heinävedellä.