OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus julkaisee jatkoa Lauluja Suomesta -paluulevylleen

Pitkältä tauoltaan vuonna 2017 palannut Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus julkaisee uuden studioalbuminsa maaliskuussa. Julkaistavan levyn nimi “Mahdoton Yhtälö” sekä ensimmäinen single “Kolme Vuotta Sitten” julkaistiin tänään Ystävänpäivän kunniaksi.

Kappale ei ole rakkaudelle pyhitetyn päivän teeman mukainen, vaan sen täysi vastakohta. Katkeruudesta ja petetyksi tulemisen tunteista kertovan kappaleen pääset kuuntelemaan täältä:

Uusi albumi julkaistaan 20. maaliskuuta ja haastattelujen perusteella luvassa on tuttua “Niskalaukaus” laatua, mutta enemmän hiotumpana sekä uudella kulmalla. Levyltä on myös kerrottu löytyvän yhtyeen historian ensimmäinen balladi.