OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Isoin muutos elämäntapamuutoksessani on tapahtunut pääni sisällä

Suurin muutos elämäntapamuutoksessani on tapahtunut pääni sisällä ja ajatuksissani itseäni kohtaan. Haluan heti alkuun kertoa, että vaikka olen tehnyt suuren elämäntapamuutoksen ja tiputtanut yli 25 kiloa painoa, vaatekokoni on nyt yläosasta 42-44, alaosasta se on M tai L ja rintaliivieni koko on 80 H. Ennen elämäntapamuutosta kokoni oli parhaimmillaan yläosasta 48 ja alaosasta XL tai XXL. Minusta ei tule ikinä siroa ja ihan pientä Hannaa, enkä sitä haluakkaan, sillä minä olen minä juuri näin!! Toki muutoksia ja kiinteytystä vielä kovastikkin tulee, sillä aktiivinen elämä jatkuu ja ruokavalioni on koko loppuelämän Viaesca tyyppinen välillä noudatan sitä ihan kirjaimellisestikkin.

Tuo rinta juttu onkin oma erikoinen lukunsa. Yleensä kuulee ja ihmiset puhuvat siitä kuinka ne painon pudotessa katoavat! Saanko tästäkin kiittää ViaEscaa ja säännöllistä liikuntaa, sillä minulle kävi ihan toisin päin?? Koko kasvoi D ja E:stä tuonne H kokoon. Monesti olen miettinyt, että onko rintalihakseni sieltä alta kasvanut, vai mitä tässä tapahtui.

 Varmaan on ja uskon oikeastikkin, että ruokavaliolla täytyy tässä olla myös paljonkin tekemistä. Aikaisemmin jojo laihduttajana ja vääränlaisella tavalla sitä tehneenä, olen aina ensimmäisenä kadottanut etuvarustustani! Nyt en voi tieteellistä näyttöä tästä antaa, mutta näin minulle vain kävi ja en valita!

Jatka lukemista Hanna Maarian blogissa!