OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tehosekoitin tekee näyttävän paluun

Kymmenisen vuotta aikalailla täydellistä hiljaiseloa viettänyt Tehosekoitin tekee ensi kesänä näyttävän paluun. Kulttimainetta nauttiva yhtye esiintyy vahvistetusti yhteensä kymmenellä festarikeikailla ympäri Suomea. Uutta tuotantoa ei ole tiedossa, mutta kaikki levyt saavat odotetut uusintapainokset vinyylilevyjen muodossa, jotka julkaisee Svart Records kahden levyn sykleissä. Levykauppa Äx on jo julkaissut myös yhtyeen Golden Greats kokoelma tupla LP:n sekä jatkossa myös Svartin tahdissa jokaisesta levyistä erittäin rajoitetut värilevy painokset!

Muun muassa hiteistään Hetken tie on kevyt, Kaikki nuoret tyypit, C’mon baby yeah, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun sekä Valonkantaja tunnettu yhtye lopetti toimintansa vuonna 2004. Kesällä 2009 Tehosekoitin teki pienimuotoisen paluun aloittaen esiintymällä loppuunmyydyllä Helsingin Tavastialla sekä esimerkiksi jo historian kirjoihin siirtyneellä Ankkarock -festivaalilla Vantaalla.

Ennen festivaalikesän aloitusta yhtye antoi vaikuttavan näytön keikkakunnostaan esiintymällä 8.2.2020 Hartwall-areenalla järjestetyssä Emma-gaalassa. Tehosekoitin keikkailee aktiivivuosien kokoonpanossaan: Otto Grundström (laulu), Matti Mikkola (kitara), Hannu ’Hanski’ Kilkki (basso), Tero Sundell (rummut) ja Juha Kuoppala (koskettimet).

Tehosekoitin esiintyy seuraavilla kesän festareilla:

Hei gaiffari, tässä ne vihdoin on: kesän keikkapäivät!Sori kun kesti raapia nää kasaan. Ei voi muuta sanoo ku rock’n roll! Missä nähdään?

Posted by Tehosekoitin on Wednesday, February 19, 2020

20.6. – Himos Juhannus, Jämsä
26.6. – Wine Festival, Kuopio
4.7. – Ruisrock, Turku
9.7. – Tikkurila-festivaali, Vantaa
10.7. – SuomiPop-festivaali, Jyväskylä
11.7. – SuomiPop-festivaali, Oulu
16.7. – Vauhtiajot, Seinäjoki
17.7. – Tammerfest, Tampere
17.-19.7. – Ilosaarirock, Joensuu (tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin)
31.7. – Porispere, Pori