OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Geneven Autonäyttely peruttu – Mercedes Benz esittelee omat autonsa digitaalisesti

  • Geneven Autonäyttelyn peruuntumisen johdosta Mercedes-Benzin uutuudet esitellään suorassa Mercedes me media live stream- lähetyksessä Stuttgartista käsin
  • Lähetys alkaa tiistaina 3.3 klo 09:45 Suomen aikaa
  • Uusien E-, CLA- ja GLA- lataushybridien maailman ensiesittely
  • Motorsport & Sustainability avaa miten Daimler kehittää vastuullista moottoriurheilua
  • Lähetys nähtävissä täältähttps://media.mercedes-benz.com/

Viime perjantaina julkistetun Geneven autonäyttelyn peruuttamisen jälkeen Daimlerin pääkonttorissa Stuttgartissa on tehty pitkää päivää. Viikonvaihteen aikana on rakennettu studio, jossa Daimler AG:n hallituksen jäsenet pääjohtaja Ola Källenius, markkinointi- ja myyntijohtaja Britta Seeger ja tuotekehitys- ja tutkimusjohtaja Markus Schäfer esittelevät uutuudet live stream- lähetyksessä Mercedes me median välityksellä digitaalisesti huomenna tiistaina. Myöhemmin ohjelmassa moottoriurheilun vastuullisuuskehityksestä puhuvat Formula ykkösten kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton, Mercedes-AMG Petronas Formula One Teamin johtaja Toto Wolff, Markus Schäfer ja Mercedes Formula EQ tiimin kuljettaja Nyck de Vries.

Geneven Autonäyttelyn julkaisemassa tiedotteessa todetaan, että Autonäyttely on peruttu terveysviranomaisten säädösten vuoksi. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Sveitsissä on määrätty säädös, joka estää yli 1000 ihmisen julkisen tapahtuman järjestämisen. Lue lisää aiheesta täältä.