OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Geneven Autonäyttely peruutettu: Audi A3 Sportbackin maailmanensi-ilta online-lähetyksenä 3.3. klo 10.50

  • Audi A3 Sportbackin maailmanensi-ilta online-lähetyksenä 3.3. klo 10.50 (Suomen aikaa) Audi MediaTV:ssä ja sosiaalisen median kanavissa
  • Audi jatkaa mallistonsa sähköistämistä

Audi A3 Sportbackin maailmanensi-iltaa juhlitaan online-lähetyksenä. Lähetys alkaa tiistaina 3.3. klo 10.50 (Suomen aikaa, Saksan aikaa klo 9.50) Audi MediaTV:ssä ja sosiaalisen median kanavissa.

Audi A3 hurmasi premium-autojen kompaktin kokoluokan vuonna 1996. Se on yhä luokkansa suosituin auto, yli 5 miljoonalla myydyllä kappaleella. Audi haluaa jatkaa tätä menestystarinaa esittelemällä neljännen sukupolven Audi A3:n. Systemaattinen sähköistäminen on tietysti osa strategiaa. ”Ladattavat hybridit ovat keskeinen elementti sähköisessä mallistossamme. Tarjoamme Audi A3:sta tänä vuonna sekä ladattavan hybridin että kevythybridiversion. Tämä tarkoittaa, että mallistomme systemaattinen sähköistäminen on nyt saavuttanut myös kompaktin kokoluokan”, sanoo Bram Schot, Audin johtoryhmän puheenjohtaja.

Audi A3 esitellään ensimmäistä kertaa online-lähetyksessä, joka kestää noin 10 minuuttia. Auton esittelijänä toimii Tyron Ricketts, ja hän johdattaa katsojat samalla myös uusien täyssähköisten Audi e-tron S -mallien maailmaan. Online-lähetyksen jälkeen lisälähetys on katsottavissa Audi MediaTV:ssä, www.audimedia.tv.

Online-lähetys on katsottavissa seuraavissa kanavissa:

Audi MediaTVwww.audimedia.tv (Kielinä Saksa ja Englanti)

Smart TV ja Apple TV: Audi MediaTV -sovelluksen kautta

Facebookissa @Audi.AG ja @AudiDE

YouTubessa @Audi

Twitterissä @AudiOfficial

LinkedIn:ssä @Audi AG

Aiheesta lisää: