OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Final Fantasy VII demo nyt ladattavissa

Square Enix julkaisi maanantaina ilmaiseksi ladattavan demon Final Fantasy VII Remake -pelistä PlayStation 4:lle, ja antoi faneille odotetun maistiaisen alun perin vuonna 1997 julkaistun pelin päivitetystä versiosta.

Final Fantasy VII on alun perin Playstationille 1:lle julkaistu luultavasti kaikkien aikojen suosituin japanilainen roolipeli, jossa seurataan palkkasoturi Cloud Strifen tarinaa.

Final Fantasy 7 Remake -demo on ladattavissa PlayStation Storesta ja se vaatii n.7,5 Gt kiintolevytilaa. Demossa pääsee pelaamaan pelin ensimmäisen jakson, joka on ikoninen Shinra Electric Power Company -yritykseen soluttautuminen ja Mako-reaktori 1 tuhoaminen, sekä sieltä pakeneminen ajastetun pommin tikittäessä. Ennen pakoa kuitenkin on taisteltava Scorpion Sentineliä vastaan, joka esittelee loistavasti uusittua taistelumekaniikkaa, liittolaisen hyödyntämistä sekä tietysti taikuuden käyttöä!

Kuten pelin alussa sekä PSN-storessa ennen lataamista kerrotaan, ei demon edistyminen siirry pelin lopulliseen versioon, sekä se voi vielä muuttua lopulliseen julkaisuun verrattuna.

Vuoden 2015 E3-messuilla paljastettu ja muutamaan otteeseen viivästynytkin roolipeli seikkailu Final Fantasy VII Remake saapuu PS4:lle 10. huhtikuuta ja pelin ohjaaja Tetsuya Nomura on vahvistanut sen olevan jo painossa.