OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Flavor Flav sai potkut Public Enemystä – Sanasotaa käydään nyt somessa

Rap -yhtye Public Enemy erotti alkuviikosta perustajajäsenensä Flavor Flavin pahaksi yltyneen kiistan seurauksena, kun Chuck D:n Public Enemy Radio -yhtyeen oli tarkoitus esiintyä presidenttiehdokas Bernie Sandersin esivaalitilaisuudessa. Flavor oli vaatinut oikeusteitse Sandersia lopettamaan Public Enemy nimen käytön Sandersin esiintyjäluettelossaan.

Vastauksena tähän Public Enemyn muut jäsenet Chuck D, Professor Griff ja DJ Lord julkaisivat tiedotteen, jossa ilmoitetaan, ettei Flav ole enää yhtyeen jäsen. Lausunnossa todettiin, että ”Public Enemy ja Public Enemy Radio jatkavat eteenpäin ilman Flavor Flavia. Kiitämme häntä vuosien palveluksesta ja toivotamme menestystä jatkoon”

Ryhmän perustajajäsen Chuck D kertoi Twitterissä, että Flavin asianajaja oli haastanut hänet perjantaina oikeuteen ja Chuck D:n ja muiden Public Enemy jäsenten allekirjoittamassa lausunnossa kerrottiin, että heidän mielestään Flav valitsi aina juhlimisen töiden sijaan, sekä että hän oli ollut tauolla ja jäähyllä ryhmästä vuodesta 2016 lähtien.

Potkuistaan tyrmistynyt Flavor Flav avautui asiasta Twitterissä sekä Instagramissa kertoen, ettei olisi haastanut ketään oikeuteen ja toivovansa vain, että Sandersin esiintyjäluetteloon korjattaisiin virheellinen mainos. Flav vetosi myös suoraan Chuck D:hen seuraavasti: ”En ole sinun työntekijäsi, olen kumppanisi. Et sinä voi antaa minulle potkuja. Public Enemyä ei ole ilman Flavor Flavia, joten korjataan tämä asia.”

Päätös potkaista suuresta kellokaulakorustaan tunnettu Flavor Flav lopetti yhden räppihistorian värikkäimmistä kumppanuuksista.