OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Viikonloppuna nähtiin jääspeedwayta ja rallia

Kuvassa Ove Ledström. Kuva: GSH457

RALLI

Korpilahden Historic Talviralli oli Historic Rally Trophy -sarjan ensimmäinen osakisa, sillä kilpailukalenterista kolme ensimmäistä osakisaa jouduttiin perumaan leudon talven vuoksi. Yleiskilpailun ja oman nuottiluokkansa voittoon ajoivat Westerlund Heikki ja Valonen Hanna. Yleiskilpailussa toiseksi ajoivat Lindberg Janne ja Ruokonen Harri häviten voittajalle vain 5,4 sekuntia. Kolmanneksi yleiskilpailussa kirivät Tuominen Sami ja Karpiola Juha 22,9 sekuntia voittajasta.

BMW rallisarjan voittajaksi kruunattiin Jukka Alalantela ja Juha Pölönen 7,5 sekunnin erolla toiseksi ajaneisiin Hannu Hokkaseen ja Veikko Kanniseen. Kolmanneksi kaasuttelivat Toni Parkkinen ja Matti Hämäläinen 9,1 sekunnin erolla voittajasta. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Luhalahti Ralli ajettiin naistenpäivänä Ikaalisissa ja yleiskilpailun luokkavoittoon ajoivat Mikko ja Riikka Haataja. Toiseksi kaasuttelivat Niko Patajoki ja Kristian Temonen 8,3 sekunnin erolla voittajasta. Kolmanneksi ajoivat Peetu Patajoki ja Arttu Vastamäki 25,7 sekuntia voittajista. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

JÄÄSPEEDWAY

Jääspeedwayn Pohjoismaiden mestaruudesta kamppailtiin viikonloppuna Varkaudessa. Ruotsalaiset ennakkosuosikit eivät pettäneet ja mitalit matkasivat Ruotsiin. Voittoon ajoi Ove Ledström, toiseksi kamppaili Niclas Svensson ja kolmanneksi Stefan Svensson. OHO Live TV lähetti suoraa kuvaa kisasta. Voit katsoa koko kisan alla olevalta videolta ilmaiseksi: