OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kansallisteatteri peruu kaikki kevätkauden näytäntönsä

Kansallisteatterin kaikki kevään näytännöt perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Katsojat voivat vaihtaa lippunsa syksyn näytäntöihin, lahjakorttiin tai pyytää rahansa takaisin. Kansallisteatteri viestii tilanteesta verkkosivuillaan heti kun uutta tiedotettavaa tulee.

”Tärkeintä on nyt, että ehkäisemme yhdessä uusia virustartuntoja”, pääjohtaja Mika Myllyaho kommentoi tilannetta.

Katsojat voivat vaihtaa lippunsa syksyn näytäntöihin, vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää rahansa takaisin. Tilanteesta johtuen asiakaspalvelu on nyt poikkeuksellisen ruuhkainen. Lippuvaihtoja voi tehdä 29.5.2020 saakka, joten kiirettä lipunvaihdolle ei ole. Elo-lokakuun lipunmyynnin aloittamisesta viestitään heti kun päivitetty esityskalenteri on valmistunut.