OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Euroviisut peruttu – Vuoden 2021 Euroviisuihin uudet kappaleet ja edustajat

Tämän vuoden Eurovision-laulukilpailu on päätetty perua koronaviruksen puhjettua ympäri Eurooppaa ja Alankomaiden hallituksen kieltäessä suuret julkiset kokoontumiset viruksen leviämisen estämiseksi. Eurovision finaalin oli tarkoitus tapahtua 16. toukokuuta Hollannin Rotterdamin 16 000 kapasiteetin Ahoy-areenalla. Euroviisut on järjestetty 64 vuotta keskeytyksettä.

Tänä vuonna Suomen edustajaksi valittiin Uuden musiikin kilpailussa Aksel Kankaanranta kappaleellaan Looking Back. Ruotsin delegaation johtaja Christer Björkman on kuitenkin kertonut Aftonbladetille, että ensi vuonna laulukilpailussa tullaan näkemään uudet esitykset ja laulajat.

”Ensi vuonna mailla tulee olemaan uudet edustajat ja kappaleet. Euroviisujen säännöt sanovat, että viisukappaleet pitää julkaista vasta syyskuun ensimmäisen päivän jälkeen. Toisin sanoen, nämä kaikki tämän vuoden valitut kappaleet ovat edustuskelvottomia ensi vuonna kun ne on nyt jo julkaistu” Björkman tiedotti asiasta.