OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mika Lartama ja Tape Valkonen

Mika Lartama menetti ansaitun kunnian omien törttöilyjensä takia – mitä Mikalle kuuluu nyt?

Ex-jääkiekkoilija Mika Lartama on monelle tuttu juuri jääkiekkovuosilta, mutta myöhemmin Mikan elämä ajautui huonoon kierteeseen monesta eri syystä. Mika selviytyi näistä ajoista, julkaisi omaelämäkerran ja kirjoitti vielä yhden kirjan. Elämä on palannut pikkuhiljaa takaisin raiteilleen – vai onko?

Mika vierailee Tape Valkosen vieraana Tapella kylässä-ohjelmassa, jonka torstai-illan uudessa jaksossa näemme Mikasta uuden puolen. Tape saa Mikan kertomaan henkilökohtaisia ja tärkeitäkin asioita, eikä Mika mieti hetkeäkään, jakaisikohan hän niitä. Puheenaiheena Mikan yksi kovimpia paikkoja, kun kattoon jäädytetty pelipaita laskettiinkin sieltä alas.

Katso Tapella kylässä tästä: