OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsinkiin aukeaa noin 2000 hengen keikkapaikka The Circuksen lopettaessa

Helsingissä kesällä lopettava The Circus on saanut henkisen seuraajansa tapahtumakeskus Telakasta, joka on Hernesaaren rannassa sijaitseva teollisuuskiinteistö. Telakka on vuodesta 2018 asti toiminut tapahtumapaikkana yritystapahtumille, kuten gaalatilaisuuksille, tv-tuotannoille, seminaareille sekä messuille Royal Ravintolat yrityksen toiminnan alaisena.

Tapahtumakeskus Telakka on ilmoittanut uudistavansa konseptiansa ja aloittavansa elävän musiikin tarjoamisen. Uuden aluevaltauksen organisoimista ja johtamisesta vastaa The Circuksen toimitusjohtaja Niko Hallamäki.

Toukokuussa Helsingissä lopettavan The Circukseen kevään buukatut keikat kuten esimerkiksi Mokoma, Skid Row sekä Machine Head tullaankin siis näkemään uudessa syksyllä avautuvassa keikkapaikassa.

Tapahtumakeskus Telakan rakennuksen pääsali on kooltaan 1 300 neliömetriä, sekä rakennuksessa on kaksi noin 150 neliön salia ja yksi hieman vielä pienempi tila.