OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tältä kuulostaa yli 150 suomalaistähden eristyksissä tekemä yhteiskappale

Uuden edessä on Toivon kärki -nimisen megayhtyeen hyväntekeväisyysprojektina tekemä kappale, joka julkaistiin torstain ja pitkäperjantain välisenä yönä. Projekti syntyi Lauri Tähkän ja Timo Kiiskisen aloitteesta ja julkaistulla kappaleella kuullaan lopulta yli 150 henkilön panos, joista noin 90 on artisteja ja 60 musiikkialan ammattilaisia. Kaikki ottivat osaa projektiin tietenkin etäyhteyksin.

Kappaleen tuotto lahjoitetaan Punaisen ristin kautta koronavirusepidemiasta kärsineiden auttamiseen Suomessa. Kappaleen sävelsi Lauri Tähkä ja sanoitti Timo Kiiskinen. He esittivät kutsun liittyä kappaleeseen suomalaisille musiikkivaikuttajille Tähkän Instagramissa 16. maaliskuuta.

Voit kuunnella ja katsoa kappaleen musiikkivideon täältä:

Nämä kaikki artistit, yhtyeet, muusikot ja tuottajat osallistuivat sekä mahdollistivat kappaleen tekemisen:

Abreu, Aki Tykki, Ako Kiiski, Aleksanteri Hakaniemi, Alma, Alpo Nummelin, Anna Puu, Anssi Kela, Antti Ketonen, Antti Lehtinen, Arttu Peljo, Arttu Wiskari, Behm, Brädi, Chisu, Cledos, Costee, Costello Hautamäki, Dalia Porra, Darude, DJ PP, Elastinen, Elias Kaskinen, Ellinoora, Eppu Kosonen, Erin, Eva & Manu, F, Gracias, Gugi, Haloo Helsinki!, Hannu Korkeamäki, Heikki Kytölä, HesaÄijä, Heviteemu, Ida Paul, Ilkka Alanko, Ilkka Tolonen, Ilkka Wirtanen, Ilta, Irina, Jaakko Kääriäinen, Janna, Jannika B, Jare Brand, Jarkko Kumpulainen, Jaron & Istala, Jay Kortehisto, Jenni Mustajärvi, Jenni Vartiainen, Jesse Markin, Joel Melasniemi, Jonna Tervomaa, Jori Roosberg, Jouni Aslak, Juha Kuoppala, Jukka Eskolin, Jukka Immonen, Jukka Poika, Jurek, Jussi Rainio, Kaija Koo, Kalevi Louhivuori, Kalle Lindroth, Kalle Mäkipelto, Kalle Torniainen, Karri Koira, Katri Helena, Katri Ylander, Knipi, Kyösti Mäki-Mattila, Lasse Enersen, Lasse Kurki, Lasse Piirainen, Laura Närhi, Laura Voutilainen, Lauri Porra, Lauri Tähkä, Lenni-Kalle Taipale, Leri Leskinen, Lukas Leon, Maarit Hurmerinta, Maija Vilkkumaa, Mariska, Matias Keskiruokanen, Matti Mikkola, Michael Monroe, Mikael Gabriel, Mikko Harju, Mikko Kaakkuriniemi, Mikko Kosonen, Minna Koivisto, Mira Luoti, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, Oliver, OP Beats, Osmo Ikonen, Paleface, Pasi ja Anssi, Pauli Hanhiniemi, Pete Parkkonen, Pikku G, Portion Boys, Rafael Elivuo, Redrama, Reino Nordin, Ressu Redford, Riku Rajamaa, Risto Asikainen, Risto Niinikoski, Risto Rikala, Roope Salminen, Rzy, Saara Aalto, Sakke Aalto, Sami Kuoppamäki, Sami Yaffa, Sami Osala, Sampo Haapaniemi, Samu Haber, Samuli Edelmann, Sanni, Sara Siipola, Seksikäs-Suklaa, Sini Yasemin, Skywalk, Stig, Suvi Teräsniska, Svante Forsbäck, Teleks, Tero Palo, Tero Sundell, Tero Vesterinen, Thomas Rönnholm, Tido, Timo Kiiskinen, Timo Kämäräinen, Timo Lassy, Tippa, Titta, Tomi Saario, Tommi Läntinen, Toni Kulku, Toni Wirtanen, Tuukka Tuunanen, Tuure Boelius, Tuure Kilpeläinen, Uniikki, Vesala, Vesta, VilleGalle, Vilma Alina, Waltteri Torikka ja Younghearted.