OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Black Sabbathin Tony Iommi keräsi Britannian terveydenhuollolle yli 19 000 puntaa

Black Sabbath -kitaristi ja yhtyeen ainoa jokaisessa kokoonpanossa mukana ollut jäsen Tony Iommi on kerännyt yli 19 000 Englannin puntaa (noin 22 000 euroa) Yhdistyneen kuningaskunnan kansalliselle terveyspalvelulle (NHS) huutokauppaamalla henkilökohtaisia ​​esineitään, mukaan lukien yhden kitaroistaan. Huutokaupan tuotto lahjoitettiin lyhentämättömänä muusikon kotikaupungin Birminghamin sairaalan hyväksi.

Tony Iommin Epiphone SG -kitara myytiin hintaan 11 300 puntaa (noin 13 000 euroa), ja muut kokoelman esineet keräsivät vajaat 8000 puntaa Birminghamin yliopistosairaalalle. Tarkemmat ebayn vasarahinnat tuotteille pääset katsomaan tästä.

Helmikuussa 2017 Black Sabbath päätti “The End” -jäähyväiskiertueensa Birminghamiin, mistä yhtye on myös kotoisin.

Lista huutokaupatuista esineistä, jotka kaikki Iommi signeerasi:

  • Black Sabbathin Dehumanizer -cd erikoisversio
  • Black Sabbathin Supersonic Years -vinyylisingle boksi
  • Black Sabbathin The End -vinyyliboksi
  • Black Sabbathin The End -dvd/3cd
  • Black Sabbathin The End -dvd:n Japanin-painos
  • Tony Iommin Epiphone SG -kitara