OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Puddle of Mudd laulajan Nirvana-tulkinnasta tuli viraalihitti – Näin laulaja vastaa kritiikkiin

Puddle of Mudd nousi viraalihitiksi laulaja Wes Scantlinin esitettyään oma versionsa Nirvanan “About a Girl” -kappaleesta, joka meni ystävällisesti sanottuna hieman metsään. Esittäessään Nirvanan klassikkokappaleen SiriusXM:n Octane-kanavalla, Wes Scantlin näyttäisi jäljittelevän Kurt Cobainin alkuperäistä laulua erittäin vaihtelevin tuloksin.

Mielenkiintoinen yksityiskohta tässä viraalihitissä ja kohussa on se, että tulkinta julkaistiin lähes kolme kuukautta ennen kuin se siirtyi 4000 katselukerrasta nykyiseen lähes 1,5 miljoonaan viikon sisällä. Lisää näkyvyyttä videolle on tuonut sen historiallisen suuri 19 tuhannen alapeukun määrä, joka ylittää reilusti annetut positiiviset 3 tuhatta yläpeukkua. Pääset katsomaan tulkinnan tästä:

Wes Scantlin keräsi ympäri internetiä osakseen pilkkaavia ja naureskelevia kommentteja, mutta kaatoikin kriitikoille kylmää vettä niskaan positiivisella asenteellaan. Scantlin kommentoi kohua yhtyeen some-kanavilla seuraavasti:

Täytyy nousta niiden yläpuolelle, jotka yrittävät saada sinut maihin. Olen juuri nyt parhaimmillani ja ainoastaan sillä on merkitystä. Rukoilen kaikkien puolesta, koska me välitämme. Myrkylliset ihmiset ovat ajanhukkaa. Me poistumme hymy kasvoillamme

Rise above others who try and take you down… I’m at my BEST NOW… and that’s all that matters. I pray for all of you…

Posted by Puddle of Mudd on Sunday, April 19, 2020