OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Virtuaalikonsertit saavat väistyä, nyt on luvassa virtuaalifestivaali

Maailman terveysjärjestö WHO ja Warner Music Group ovat kertoneet järjestävänsä yhteistyössä virtuaalifestivaalin, jonka on tarkoitus olla ensimmäinen laatuaan maailmassa. Kaikki tapahtuman tuotot ohjataan suoraan Maailman terveysjärjestö WHO:n tukemiseen ja sen koronaviruksen vastaiseen työskentelyyn.

PlayOn Fest – Music Is Not Cancelled järjestetään 24.4.-26.4. ja esiintyjiin kuuluu yli 65 tähtiartistia ja huippuluokan yhtyettä kuten Ed Sheeran, Green Day, Korn, Coldplay, Gucci Mane, Portugal. The Man, Saweetie, Charlie Puth, Twenty One Pilots, Lil Uzi Vert, Bebe Rhexa, Roddy Ricch, Panic At The Disco ja monia muita!

Warner Music Group and the World Health Organization have announced an exciting one time only virtual festival that…

Posted by PlayOn Fest on Tuesday, April 21, 2020

Warner Music Groupin organisoimaa kolmipäiväistä verkkotapahtumaa pääsee seuraamaan perjantaista sunnuntaihin PlayOnFest.com-sivustolla sekä Songkick YouTube -kanavalla.