OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Huutokaupattavana käsinkirjoitetut Beatles-lyriikat sekä Princen kitara

Arvostettu Julien’s-huutokauppatalo järjestää ensi kuussa vuotuisen huutokaupan, jossa on huudettavana yli 700 musiikkihistorian helmeä. Huutokaupattavana on esineitä artisteilta ja yhtyeiltä kuten Prince, Elvis Presley, The Beatles, Madonna, Michael Jackson, Johnny Cash, Jim Morrison, Rolling Stones ja monta muuta. Esineet tulevat huudettavaksi paikanpäälle Beverly Hillsin toimipisteeseen Kaliforniaan sekä reaaliaikaisesti nettiin.

Vuotuisen huutokaupan varmasti kiinnostavimpia esineitä on Princelle vuonna 1984 rakennettu sininen Cloud -sähkökitara, jonka ennakkomyyntiarvio on 100 000 – 200 000 dollaria. Princen yhdeksi tavaramerkiksi muodostunut kitara, jota koristaa tunnusomaiset rakkaussymbolit, nähtiin tähden Purple Rain elokuvassa vuonna 1984.

Muita vuonna 2016 menehtyneen Princen huutokaupattavia tavaroita ovat mm. Dominic Serion 1990-luvun lopulla hänelle räätälöimä kaksiosaisen purppurapuku, rakkaussymbolinen vyön solki, sekä 14 karaatin valkokultainen “NPG” -riipus 75 timantilla.

Toinen laajalti kiinnostusta herättänyt kohde on sivu Paul McCartneyn käsinkirjoittamista “Maxwell’s Silver Hammerin” sanoituksista Beatlesin vuoden 1969 albumilta Abbey Road. Kohteen ennakkomyynti arvio on 200 000–300 000 dollaria.

Huutokaupattavat kohteet ovat avoinna yleisölle 15.-19. kesäkuuta Julien’s huutokauppatalon gallerioissa osoitteessa 257 N. Canon Dr., Beverly Hills, Kalifornia. Huutokauppa järjestetään yllä mainituissa galleriassa ja verkossa juliensauctions.com 19.-20. kesäkuuta.