OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Rihannan alusvaatemerkki juhli synttäreitään – jo kaksi vuotta kehopositiivisuuden sanomaa

Rihannan alusvaatemerkki Savage X Fenty vietti tällä viikolla syntymäpäiviään. Yritys juhlisti kahden vuoden mittaista taivaltaan julkaisemalla uuden, seksikkään malliston, johon kuuluu muun muassa laventelin ja persikan sävyisiä pitsialusvaatteita. Tuoretta mallistoa esitteli tietenkin Rihanna itse.

– Olen yleensä nöyrä, mutta en alusasujeni suhteen, Rihanna julisti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

https://www.instagram.com/p/CADqv2_HPPs/?utm_source=ig_embed

Laulaja, jolla on Instagramissa yli 82 miljoonaa seuraajaa, tarjosi samalla faneilleen mahdollisuutta päästä malliksi tulevaan #SavageXSummer-somekampanjaan.

Menestystarina

Savage X Fentyn taival on vasta aluillaan, mutta nimen arvioidaan jo nyt olevan lähes 140 miljoonan euron arvoinen. Menestys ei ole kuitenkaan tullut automaattisesti. Rihanna myöntää, että se on vaatinut kovaa raatamista. Pelkästään merkin muotinäytökset valtavia tempauksia, kuin muotimaailman musikaaleja, joissa mallit ovat eläviä taideteoksia.

– Me teemme töitä ja lisää töitä ja lisää töitä. Sitten mietimme, että onko meidän aika lähteä nukkumaan vai jatkaa työntekoa… Silloin me kaikki otamme kupin espressoa, laitamme musiikin soimaan ja jatkamme töitä, nainen kuvailee Vogue UK:n toukokuun numerossa.

Rihanna on itse toiminut alusta saakka brändinsä kasvona ja vartalona. Hänen roolinsa ei kuitenkaan rajoitu kameran eteen.

– Minä olen toiminut kaiken tämän muusana. Kaiken takana olen minä, laulaja kertoi juuri ennen syys/talvimalliston 2020 lanseerausta.

https://www.instagram.com/p/B4SdFgqn0ZF/

Kehopositiivisuuden asialla

Menestyksen takaa löytyy toki paljon muutakin kuin Rihannan nimi. Jo ennen kuin Savage X Fenty saapui kauppoihin, fanit tiesivät odottaa alusvaatemerkkiä, josta löytyy kokoja XS:stä 3 XL:ään. Nuden sävyisiä alusvaatteita on tarjolla eri ihonväreille.

Sama kehopositiivisuuden ja syrjimättömyyden sanoma on jatkunut myös catwalkeilla. Brändin muotinäytöksissä on perinteisten alusvaatemallien rinnalla nähty todellisia ihmisiä, mukaan lukien transyhteisön edustajia ja pluskokoisia naisia. Savage X Fentyn luomuksia ovat esitelleet lisäksi muun muassa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolestapuhuja Laverne Cox, näyttelijä Slick Woods ja drag queen Aquaria. Nopea vilkaisu brändin some-kanaville paljastaa, että myös fanit kannattavat monimuotoisuuden ja avarakatseisuuden sanomaa.

https://www.instagram.com/p/By8dyTwFn7d/

Erilaiset tulevaisuudensuunnitelmat

Rihannasta on kasvanut musiikkinsa ja miljardibisneksensä myötä vaikutusvaltainen liikenainen ja näkyvä suvaitsevaisuuden puolestapuhuja. Monelle onkin yllätys, että Rihannan tulevaisuudensuunnitelmissa siintää jotain aivan muuta kuin, bisnesmaailman huippu. Hän paljastaa, että hänen haaveensa on perheen perustaminen.

– Työskentelen näin nyt, jotta minun ei tarvitse tehdä niin tulevaisuudessa. Tiedän, että haluan elää eri tavalla, Rihanna jatkaa Voguen haastattelussa.

Kymmenen vuoden päästä nainen haluaa olla omien sanojensa mukaan useamman lapsen äiti.

– Minulla on silloin kolme tai neljä lasta, hän lupaa.

Toistaiseksi Rihanna kuitenkin asettaa työnsä ja faninsa etusijalle.

– Te olette olleet uskomattomia kannattajia. Me kiitämme teitä, että olette uskoneet brändimme ja arvostaneet sitä, mitä me edustamme, sekä tietenkin ostaneet paljon Savage X Fentyä, Rihanna kiitteli Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/CADntHsnzFN/

Lähde: Vogue UK, Instagram