OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Legends Trophy:ssa mukana Juan Pablo Montoya, Jenson Button, Jan Magnussen, sekä tietysti Mika Salo – katso kisa ilmaiseksi tästä!

The Race All-Star Series jatkuu tähtivoittoisena ja virtuaalikisoissa nähdään jälleen useassa luokassa niin entisiä ammattikuskeja, kuin nykyisiä sim-racingin ammattilaisia. Mukana on tietysti jälleen suomalainen Mika Salo, joka odotetusti tekee omasta ajostaan omankin striimin twitch-kanavallaan. Mikalla on ollut vaihteleva menestys ja hänen Legends Trophy-luokassa on aikaisempina viikkoina erityisesti nähty lähdössä hurjia kolareita. Onneksi ihmisvahinkoja näissä kisoissa ei tapahdu!

Katso tänään lauantaina 16. toukokuuta kello 18:00 alkaen! Alapuolella myös Mika Salon oma striimi!

Katso käyttäjän MikaSalo66 suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv