OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Euroviisut on peruttu, mutta Will Ferrellin tähdittämä “viisuelokuva” julkaistaan suunnitellusti – katso uusi musiikkivideo

Lauantai-iltana oli alun perin tarkoitus järjestää vuosittainen Eurovision-musiikkikilpailu, mutta vallitsevan maailmanlaajuisen tilanteen takia se peruttiin jo hyvissä ajoin. Netflix tarjosi kuitenkin samalla päivämäärällä viisufanille ensimmäisen katsauksen tulevasta Netflix-komediaelokuvasta Eurovision laulukilpailu: Story of Fire Saga julkaisemalla elokuvaan sijoittuvan musiikkivideon. Pääset katsomaan sen tästä:

Musiikkivideolla nähdään Ferrellin hahmo Lars Erickssong yhdessä Rachel McAdamsin esittämä Sigrit Ericksdottirin esittämässä duona kappale nimeltään Volcano Man. Islannissa kuvattulla musiikkivideolla nähdään Ferrell pukeutuneena metalliseen viikinki haarniskaan, jota täydentää pitkät, kiharat hiukset ja dramaattiset hopeiset kasvomaalit.

Tuleva elokuva on kuvattu vuoden 2019 Euroviisu-kilpailuissa Israelissa, sekä muita kohtauksia kuvattiin Isossa-Britanniassa ja Islannissa. Elokuvassa nähdään myöskin iso liuta muitakin tähtiä kuten Demi Lovato, Bond-legenda Pierce Brosnan ja Graham Norton.

Elokuvan oli alun perin tarkoitus tulla ulos jo toukokuussa 2020 julkaistavaksi samaan aikaan kuin Eurovision laulukilpailu 2020, mutta julkaisu kuitenkin viivästyi COVID-19-pandemian vuoksi. Elokuva julkaistaan maailmanlaajuisesti ​​Netflixissä 26. kesäkuuta 2020.