OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

CoronaCabareet saivat ensi-iltansa – konserteissa julkistettiin myös kutkuttavat kilpailut

CoronaCabaree – virtuaalikonsertit saivat ensi-iltansa viime viikonloppuna. Näitä upeita taiteilijoiden tueksi järjestettyjä konsertteja seurasivat sadat ihmiset ympäri Suomen. CoronaCabaree on viisiviikkoinen konserttisarja, seuraavat konsertit esitetään Oho:lla taas tulevana viikonloppuna.

Lasten CoronaCabaree

Lauantaina aamukymmeneltä saimme seurata Lasten CoronaCabaree -konsertin hellyyttäviä ja mukaansatempaavia ohjelmanumeroita. Mukana lasten konsertissa olivat Misse-Kissa, Jenguli-maskotti, Taikuri Klabbis, Simosaurus sekä Ruffle Armyn upea saippuakuplashow. CoronaCabareen juontajina toimivat Emma Jäntti sekä Kristoffer Ignatius.

Lauantain lasten kabareessa julkistettiin kilpailu! Lasten corona-aiheinen piirustuskilpailu haastaa lapset piirtämään tai maalaamaan korona-aikaa kuvastavan teoksen. Valmiista teoksesta tulee ottaa kuva ja lähettää se sähköpostilla osoitteeseen info@evenderi.fi. Kilpailu on voimassa 10.6. asti ja voittajalle on luvassa 100 euron lahjakortti itselle mieluisaan lelukauppaan!

Koko perheen CoronaCabaree

Sunnuntaina oli vuorossa koko perheen CoronaCabareen ensi-ilta ja se esitettiin kello 19.00. Mukana oli upea kattaus erilaisia taiteilijoita ja artisteja:

  • Three Decades
  • MotoriikkaMiikka
  • Riikka Hänninen
  • Ville Kekäläinen
  • Krista Pellikka
  • Miikka Paumo
  • Draq Factor Finland
  • Katri Somerjoki Katharis
  • Aina Ilona Aurinkoinen

Ensimmäisen CoronaCabareen myötä käynnistettiin koko perheen kuvakilpailu. Kilpailu haastaa perheet ottamaan kuvan CoronaCabaree -kotikatsomosta ja julkaisemaan sen joko Instagramissa tai Facebookissa tunnistein #coronacabaree #evenderi #yhdessäparempientapahtumienpuolesta sekä #yhdessäolemmeenemmän. Kilpailuaikaa on 10.6. saakka ja palkintona sadan euron lahjakortti voittajan valitsemaan lippukauppaan.

Kaikista viikonloppuna esiintyneistä artisteista löytyvät tarkemmat kuvaukset Evenderi.fi:n Facebook-sivulta.

Tulevat CoronaCabareet

Tuleva viikonloppu tuo taas CoronaCabareet Oho live TV:lle viime viikonlopulta tuttuihin aikoihin. Luvassa on taas mielettömiä esityksiä ja upeita taiteilijoita monelta alalta. OHO-oppaasta löydät Oho live TV:n ohjelmakattauksen.

Lasten CoronaCabaree lauantaina kello 10.00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaina kello 19.00