OHO Live TV Suomi

Joka päivä jotain uutta

Led Zeppelin “Celebration Day” -paluukonsertti nähtävillä ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Legendaarisen rockyhtye Led Zeppelinin kertaluonteinen paluukonsertti Celebration Day saa suoratoisto ensi-iltansa tänä lauantaina 30. toukokuuta klo 22.00 Led Zeppelinin virallisella YouTube-kanavalla ja on katsottavissa siellä kolmen päivän ajan. Konsertti kuvattiin Lontoon O2-areenalla 10. joulukuuta 2007. Yhtye toimi pääesiintyjänä Ahmet Ertegunin muistokonsertissa, joka oli yhtyeen läheinen ystävä sekä Atlantic Recordsin perustaja

Ikimuistoisella keikalla Led Zeppelinin perustajajäsenet John Paul Jones, Jimmy Page ja Robert Plant soittivat ensimmäistä kertaa yhdessä yli 27 vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen menehtynyttä rumpalia John Bonhamia korvaa tämän poika Jason Bonham.

Konsertista tuotettiin laajalti ylistetty kokonaisuus useille eri ääni- ja videoformaateille 19. marraskuuta 2012. Kotijulkaisua edelsi vuoden 2012 lokakuussa teatteriesitysten sarja eri maissa. Celebration Day esitettiin elokuvateattereissa yli 40 maassa 1500 valkokankaalla lokakuun 2012 aikana. Suomessa konsertti nähtiin Finnkinon teattereissa 22. lokakuuta 2012 yhdeksällä paikkakunnalla.

Led Zeppelin Celebration Day – Streaming Event

Led Zeppelin has partnered with YouTube for an exclusive streaming event of 'Celebration Day', the concert film chronicling the band’s historic live performance from 2007. Celebration Day will premiere this Saturday, May 30, at 8pm UK / 3pm ET / 12pm PT, on the Official Led Zeppelin YouTube channel.

Posted by Led Zeppelin on Wednesday, May 27, 2020