OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Viking Linen liikennöinti lähiviikkoina

 Viking Line lisää liikennöintiään vähitellen 1.6.2020 alkaen. Linjaus perustuu hallituksen päätökseen helpottaa porrastetusti koronaan liittyviä rajoituksia.  Maarianhaminan satama on jälleen avattu matkustajaliikenteelle. Se tarkoittaa, että voimme taas tarjota matkailijoille raikasta meri-ilmaa ja saaristomaisemia. Päivä saaristossa -matka Turusta kannattaa varata nopeasti, sillä rajoitamme turvallisuussyistä matkustajamääriä laivoillamme. Matkustajien tulee edelleen ottaa huomioon viranomaisten matkustussuositukset. Kehotammekin kaikkia matkustajia tutustumaan viranomaisohjeisiin ennen matkaa.  

Yhtiön seitsemästä aluksesta viisi liikennöi Suomen, Ruotsin ja Ahvenanmaan sekä Viron välillä. Suomen mantereen ja Ahvenanmaan välillä voi edelleen matkustaa normaalisti.

– Olemme edelleen toiveikkaita, että voisimme palata normaaliin liikennöintiin vielä kesän korkeasesongin aikana. Olemme panostaneet erityisen paljon siihen, että matkustajat voivat astua laivaan luottavaisin mielin. Useiden tutkimusten mukaan lähimatkailu kiinnostaa tänä kesänä erityisen paljon. Vastaamme kiinnostukseen tarjoamalla matkoja kohteisiimme halki saaristomme, joka nyt on kauneimmillaan, Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hanses kertoo.