OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Post-Iskelmä yhtye RASA julkaisi debyyttisinglensä Valosta Raskas Kivi

Helsingistä kotoisin olevan RASA-yhtyeen musiikkigenre on jotain mihin harvoin törmää, nimittäin post-iskelmää. Metallitaustainen RASA julkaisi debyyttisinglensä Valosta Raskas Kivi videon kanssa hetkinen sitten ja on aiheuttanut väristyksiä pitkin musiikkikenttää. Vastaanotto on ollut kiinnostunutta, sillä video keräsi julkaisunsa jälkeen yli 6000 katselua Youtubessa ja saanut myös yli 5000 kuuntelua Spotifyssä.

Bändi aloitti ennen melankolisen iskelmälinjan löytymistä toimintansa säveltämällä jäsenten edellisten bändien tapaan raskasta metalcorea, mutta pian aikaisempien bändien jatkumo tuntui umpikujalta.

“Kaikki tuntui jo tehdyltä, tylsältä ja turvalliselta. Päätettiin ottaa kitaroista säröt pois ja saimme toisen kitaristin Arin kanssa aikaan välittömästi tunteen uudesta ja vaarallisesta.” -sanoo bändin perustaja ja tuotantovastuussa oleva kitaristi Jaakko Eskelinen.

RASAn kokoonpanon metallitausta täydentyi keväällä 2019, kun iskelmän parissa varttunut Petri Räikkönen liittyi yhtyeeseen vokalistiksi ja lyyrikoksi.