OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Artisti Emilianne huomasi ihmiskontaktin merkityksen eristyksissä – ”Mul on tehtävä”-laulu nousi uuteen arvoonsa

Jokainen ihminen on käynyt läpi koronan aiheuttamaa kriisiä eri tavalla, ja artistit ovatkin päästäneet luovuutensa valloilleen tuodakseen iloa ja viihdettä muille haastavinakin aikoina. Artisti Emilianne oli mukana tekemässä ”Mul on tehtävä”-kappaletta jo viime vuoden lopulla tietämättä lainkaan, mitä kevät toisi tullessaan.

Oma esitykseni kappaleeni on #terapiatakuun kampanja biisi “Mul on tehtävä”-laulun tekeminen käynnistyi toiveista; kunpa ketään ei jätettäisi yksin ja toisipa laulu kaikille rohkeutta pyytää apua, kuin tarjota sitä.

Emilianne

Haastava kevät nosti ihmiskontaktit myös Emiliannen omassa elämässä uuteen arvoonsa. Hän on iloinen siitä, että on päässyt tekemään töitä, vaikkakin etänä. Usean viikon erityksen jälkeen ulkona lenkillä tavattu ystävän kanssa ajanvietto teki hyvää ja Emilianne huomasi, kuinka paljon tarvitsemmekaan elämäämme muita ihmisiä. Voidaankin sanoa, että nyt jos joskus #terapiatakuu-kampanja osuu kohdalleen.

Valitsin biisin, koska koronakevät on Poliisihallituksen julkaiseman raportin mukaan lisännyt itsemurhien määrää ja moni ihminen on jäänyt yksin. Toivomme, että kappale onnistuisi vähentämään stigmoja niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät voi hyvin.

Emilianne

Tämän lisäksi Emilianne julkaisu tuplasinkkuna 1. toukokuuta kappaleen ”Haudattu salaisuus”, joka tehtiin nuorten kokeman ilmastoahdistuksen vähentämiseksi. Nyt Emilianne lähti mukaan uudenlaiseen konserttisarjaan CoronaCabaree, jota esitetään OHO Live TV:llä. Ilmaiseksi katsottavissa olevat konserttisarjat tarjoavat katsojille mahdollisuuden tukea artisteja ja muita työttömäksi jääneitä tapahtuma-alan artisteja.

Tää on mielenkiintoinen ja tosi kiehtova tyyli tuoda musiikkia ja esityksiä ihmisten kuultaville. Tää on upeeta meille artisteille ja toivottavasti upeeta myös yleisölle.

Emilianne

Tutustu Emiliannen Spotifyyn tästä!

Lasten CoronaCabaree lauantaisin Oholla kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaisin kello 19:00

CoronaCabareen uusien jaksojen sekä uusintojen aikataulut löydät OHO-oppaasta.