OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Taikuri Jussi Jalkasella on takanaan 45-vuotinen ura – Korona horjuttaa juhlavuotta

Jussi Jalkanen tunnetaan muun muassa taikuri Klabbiksena ja mr. Bluesina. Taikuroinnin lisäksi hänet on nähty TV-mainoksissa, yritys- ja koulutusvideoilla, TV-sarjoissa sekä juontajana. Tapahtuma-alan monitaituri viettää tänä vuonna 45-vuotistaiteilijavuotta. Koronatilanne pysäytti juhlavuoden suunnitelmat täysin.

Jussi Jalkasen 45-vuotinen ura pysähtyi lähes kokonaan koronatilanteen vuoksi. Taikuri oli alkuvuoden hyvin kiireinen, ja kalenterissa keikkaa riitti. Kaikki pysähtyi maaliskuussa, kun korona yllätti koko maailman. Jalkasen kevääksi sovitut keikat peruuntuivat.

Kaikki kevään keikat peruutettiin ja niiden myötä meni myös tulot. Suunnitelmissa oli järjestää 45-vuotisjuhlanäytös, mutta se jää nyt toteutumatta.

Jussi Jalkanen

Korona-aika alkaa hiljalleen hellittämään, ja Jussi Jalkasen keikkakalenterikin on alkanut taas elävöityä. Taikuri odottaa jo innolla elämän normalisoitumista ja keikoille pääsyä. Hän uskoo, että ihmiset haluavat poikkeusajan jälkeen liveviihdettä. Jussi Jalkanen nähdään myös Evenderin CoronaCabareessa, joka esitetään Oholla.

Kun luin CoronaCabareesta, ilmottauduin heti mukaan ajatuksella, että on ainakin yksi keikka kevään aikana, jossa saan viihdyttää ihmisiä. Tässä tilanteessa ihmiset tarvitsevat irtiottoja arjesta vielä enemmän kuin normaalitilanteessa.

Jussi Jalkanen

Lasten CoronaCabaree Oholla lauantaina kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaina kello 19:00

CoronaCabareen uusintojen sekä uusien jaksojen aikataulut löydät OHO-Oppaasta.