OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

9 mummolta lainattua tyyli-ideaa, jotka ovat nyt huippumuodikkaita

Muoti kiertää ympyrää ja vanhat tyylit nousevat pintaan yhä uudestaan ja uudestaan. Klassisimmat vaatekappaleet eivät mene muodista koskaan. Siksi esimerkiksi isovanhempien vaatekaapeista voi löytää todellisia vintage-aarteita, jotka soveltuvat käyttöön yhä tänä päivänä. Tänä vuonna mummolta lainattu tyyli onkin aivan erityisen muodikas.

Muotisivusto Who Wear What alkoi jo viime vuoden puolella ennustaa mummo-pukeutumisen suosiolle kasvua. Retrotyyli, johon kuuluvat muun muassa ylisuuret aurinkolasit ja kahvalliset käsilaukut, on näkynyt sekä kevät- ja kesämuodin catwalkeilla että sosiaalisessa mediassa. Mikä parasta, toisin kuin pikamuodin trendihankinnat, mummo-lookin vaatteet ja asusteet säilyttävät arvonsa vielä pitkään.

Alusvaatteita muistuttavat uimapuvut

Kaarituella varustetut bikinit ja korkeavyötäröiset alaosat tekivät paluun rannoille jo viime kesänä. Tänä kesänä trendi sen kun kasvattaa suosiotaan.

Paksut kultakorut

Ylisuuret ja vankkarakenteiset kultakorut ovat tällä hetkellä muotitietoisten naisten ehdoton asuste. Kulta tuo näyttäviin statement-koruihin aikaa kestävää eleganssia.

https://www.instagram.com/p/CBLRe3PhnqS/

Helmet

Helmet eivät tarkoita enää tätimäisyyttä. Kaiken ikäiset naiset hakevat asuihinsa juhlavuutta näyttävistä helmikoruista. Koruissa on modernia särmää, sillä helmet ovat nyt muodolaan epäsäännöllisiä. Etsi esimerkiksi makeanveden helmistä valmistettuja korviksia ja kaulakoruja ja yhdistele niitä rohkeasti muiden korujen pariksi.

Kuviolliset silkkihuivit

Huivi pään suojana tuo mieleen isoäidin. Tänä kesänä tyylikkäät silkkihuivit saavat tuoreen ilmeen raikkaista väreistä ja rohkeista kuoseista. Kietaise silkkihuivi ponnarin ympärille, tai koristeeksi laukun olkaimeen.

https://www.instagram.com/p/B_t6bDDDQ2S/

Neule olkapäillä

Ohutta neuletta on hyvä kuljettaa mukana myös arvaamattomassa Suomen suvessa. Kesällä neuletta ei kuitenkaan tarvitse pukea päälle, vaan se kietaistaan mummomaisesti hartioiden suojaksi.

Retroaurinkolasit

90-luvun mikrokokoiset aurinkolasit alkavat pikkuhiljaa väistyä 70-luvun suurikokoisten pokien tieltä. Erityisen muodikkaita ovat neliskanttiset ja geometriset kehykset.

https://www.instagram.com/p/CAnyjDpJf_5/

Neuletakit

Klassinen neuletakki ei mene koskaan muodista. Siisti neule tuo asuun kuin asuun eleganssia. Ja mikä parasta, isoäitien innoittamaa vaatekappaletta voi käyttää ympäri vuoden.

Kahvalliset laukut

Mikä voisi olla mummomaisempaa, kuin kahvallinen käsilaukku? Moderni versio on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja on epäilemättä ajaton muotihankinta.

https://www.instagram.com/p/CBM9MpVp1fe/

Mummopöksyt

Niin sanotut mummopöksyt ovat olleet muodissa jo jonkin aikaa. Muun muassa Calvin Klein valmistaa korkeavyötäröisiä puuvilla-alushousuja, joita ei tarvitse häpeillä. Näitä mummopöksyjä ei käytetä kotona verkkarien alla, vaan niiden tilalla.

Lähde: Who Wear What, Instagram