OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Teyana Taylor on MAC Cosmeticsin uusi kasvo

MAC Cosmetics on usein valinnut muusikseen muusikoita. Yhteistyötä kosmetiikkabrändin kanssa ovat tehneet muun muassa Rihanna, Selena Quintanilla ja Mariah Carey. Nyt brändin uusimmaksi kasvoksi on valikoitunut jälleen yksi voimakas persoona musiikin maailmasta. Hän on lumoava laulaja-lauluntekijä, Teyana Taylor.

– Teyana juhlii rohkeasti taiteellisuutta, ilmentää anteeksi pyytelemättä omaperäisyyttä ja sitoutuu itseilmaisuun ilman rajoja, MAC:n virallisella Instagram-tilillä julkaistussa tiedotteessa ylistetään.

https://www.instagram.com/p/CBdkwGRHJmB/

Tähtiin kirjoitettu

Vaikka Teyana Taylor x M.A.C Cosmetics-mallisto ei ole vielä edes kaupoissa, on sen pohjatyö tehty jo vuosia sitten. Teini-iässä Taylor tapasi käydä ostoksilla MAC:in liikkeessä kotikonnuillaan Harlemissa. Hän kokeili brändin kosmetiikkaa ja sekoitteli itse erilaisia värejä ja koostumuksia luodakseen juuri hänelle oikeat tuotteet. Tätä osaamista hän hyödyntää nyt virallisessa kumppanuudessaan MAC Cosmeticsin kanssa.

– Olen ollut MAC:in fani 15-vuotiaasta saakka ja aloitin sen kanssa ensimmäiset meikkikokeiluni. Se oli ensimmäinen brändi, joka sai minut innostumaan meikeistä, nainen kertoo Elle:n haastattelussa.

Erityisesti hän ihaili sitä, miten MAC on yhdistänyt voimansa useiden lahjakkaiden muusikoiden ja värillisten naisten kanssa. Brändin kanssa ovat vuosien varrella työskennelleet muun muassa Nicki Minaj, Rihanna, Mary J. Blige ja jo edesmennyt Aaliyah. Hän saattoi vierailla MAC:in liikkeessä vain ihaillakseen valokuvia, joissa nämä upeat naiset poseerasivat.

– En malttanut odottaa, että jonain päivänä se olisin minä, hän myöntää.

Nyt kun Taylorin oma tähtihetki on vihdoin koittanut, toivoo hän voivansa itse toimia esikuvana nuorille naisille.

– Olen niin kiitollinen ja innoissani saadessani jakaa tämän kauniin kokoelman, jonka olen luonut yhteistyössä MAC:in tiimin kanssa, mutta toivon myös, että se inspiroivan muita nuoria naisia ​​ajattelemaan, että kaikki on mahdollista, hän hehkuttaa.

https://www.instagram.com/p/CBTi3o7hqwy/

“Erilainen kuin kukaan muu”

Taylorin eklektinen tyyli (toki myös hänen lahjakkuutensa) on ansainnut hänelle yli 10 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Ei olekaan ihme, että naisen rohkea tyyli kiinnitti MAC Cosmeticsin huomion.

– Hän on erilainen kuin kukaan muu, sanoo yrityksen markkinointijohtaja Ukonwa Ojo.

MAC:ille olikin heti selvää, että Taylor istuu yrityksen brändiin kuin nakutettu.

– Hän on raju, rohkea ja anteeksi pyytelemättä oma itsensä riippumatta siitä, mitä hän pukee ylleen. Kaikki nämä ovat ominaisuuksia, joiden puolesta myös MAC liputtaa. Olemme todella innoissamme, että olemme saaneet herättää ne henkiin tämän yhteistyön kautta, hän lisää.

https://www.instagram.com/p/B_5N554BVHT/

MAC ei kertonut tiedotteessaan, koska uusi kokoelma saapuu kauppoihin.

Lähde: Elle, Instagram