OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Aurinkomatkat aloittaa matkat Kreikkaan ja Kroatiaan jälleen elokuussa

Aurinkomatkat järjestää lomamatkoja jälleen elokuun alusta alkaen Kreikkaan ja Kroatiaan. Syyskuun puolesta välistä lähtien järjestetään matkoja myös Madeiralle. Aurinkomatkat seuraa tilannetta Espanjan ja Turkin matkustussuositusten osalta ja tekee näitä kohteita koskevat päätökset lähiviikkoina. 

Aurinkomatkat on aiemmin kertonut peruvansa kesän matkat heinäkuun loppuun saakka koronavirustilanteen takia.

Aurinkomatkat on tarjonnut poikkeustilanteen aikana entistä joustavammat muutos- ja peruutusehdot matkoihinsa, jotka ovat nyt voimassa myös ensi kesän matkoihin. Maaliskuun jälkeen ostetun Aurinkomatka-paketin voi muuttaa toiseen normaalihintaiseen matkaan, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta. Aurinkomatka-paketin voi myös peruuttaa toimistokuluin, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta. 

Kaikki Aurinkomatkojen lomamatkat lennetään Finnairin suorin lennoin. Finnair on ottanut käyttöön useita toimia, joilla asiakkaiden ja matkustamohenkilökunnan terveyttä suojataan lentomatkan aikana. Lentokoneiden siivousta on tehostettu entisestään, kasvosuojien käyttö on lennoilla pakollista ja lennolla jaetaan puhdistuspyyhkeitä asiakkaille. Myös lentoasemilla on huolehdittu hygieniasta ja riittävistä turvaväleistä palvelutilanteissa.   

Hotelleissa yleisten tilojen siivousta ja desinfiointia on tehostettu erityisesti hotellin uima-allasalueella, spassa ja kuntosalilla. Eri maissa ja niiden lomakohteissa on erilaisia tapoja ja rajoituksia, joilla turvataan paikallisten ja matkailijoiden terveys ja turvallisuus, samalla toivottaen lomamatkailijat nauttimaan lomatunnelmasta. Paikallisia rajoituksia saattaa esiintyä esimerkiksi ravintoloiden tai muiden palvelujen aukioloajoissa ja turvaväleissä yleisillä rannoilla. 

– Sekä matkalla että kohteissa on otettu käyttöön matkustuskokemusta parantavia toimenpiteitä, jotta jokainen voi matkustaa ja nauttia lomastaan turvallisesti. Oppaamme ovat asiakkaidemme apuna lomakohteissa ja lomakohteen parhaat vinkit ja kartat löytyvät myös Aurinkomatkat-sovelluksesta. Sovelluksen chatissa saat meiltä palvelua suomeksi jo kolme viikkoa ennen loman alkua ja koko loman ajan, Kousa kertoo.