OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Nämä lapsuusaikojen trendit ovat jälleen muodissa tänä kesänä

Kun muistelemme lapsuusaikojemme pukeutumista, sana “muodikas” tulee tuskin ensimmäisenä mieleen. Silti esimerkiksi 90-luku on ollut viime vuosina kova sana muotimaailmassa. Monet tämän kesän kuumimmista trendeistä henkivätkin menneiden vuosikymmenten nostalgiaa.

Kukapa olisi arvannut, että pyöräilyshortsit ja ylisuuri printti-t-paita, joita käytit lapsena, olisivat vuonna 2020 katu-uskottava asuvalinta aikuisellekin. Who What Wear listasi neljä kesätrendiä, jotka 80- ja 90-luvuilla varttuneet varmasti tunnistavat.

Kukkakuosi

Marimekon unikkokuosi on aivan yhtä muodikas nyt kuin se oli ennen 2000-lukua. Tänä kesänä lukuisat katu-uskottavat brändit ovat valinneet vaatteisiinsa näyttävän kukkakuosin, josta ei puutu väriä eikä kokoa. Instagram on keväästä saakka suorastaan pursunnut päivänkakkaroin ja auringonkukin koristeltuja, hulmuavia mekkoja.

Pyöräilyshortsit

Pyöräilyshortsit ovat jo jonkin aikaa olleet tuttu näky katukuvassa, eivätkä suinkaan pyöräilijöiden parissa. Julkkikset, kuten Kim Kardashian, ovat tehneet pyöräilyshortseista muodikkaan streetwear-vaatteen. Muodin edelläkävijät yhdistävät sporttiset shortsit nyt farkkutakin, tai jopa siistin bleiserin ja korkojen kanssa. Ysärilasten innoittama yhdistelmä, pyöräilyshortsit ja ylisuuri t-paita, on supermuodikas valinta etenkin, jos ylä- ja ala-osa ovat samaa sävyä.

View this post on Instagram

NEW〰️ EVERYDAY BIKE SHORT SET online now ?

A post shared by Gypsy Queen (@shopgypsyqueen) on

Puhvihihat

Hempeät puhvihihat eivät kuulu enää vain alle kouluikäisten tyttöjen juhlamekkoihin. Ylisuuret hihat ovat nimittäin yksi tämä kesän suurimmista trendeistä. Muun muassa Cecilie Bahnsen on suunnitellut kesämallistoon ihanan tyttömäisiä mekkoja, joissa on puhvihihat ja hulmuava helma. Puhvihihoja nähdään paljon myös crop topeissa ja jopa kauluspaidoissa.

Ylisuuret kaulukset

80- ja 90-luvun taitteessa koulukuvia varten poseeranneet näkevät varmasti vieläkin painajaisia ylisuurista pitsikauluksista. Nyt huippusuunnittelijat, kuten Miu Miu ja Ganni, ovat tuoneet rönsyilevät kaulukset takaisin. Tänä kesänä ne eivät onneksi kuulu collegepaitojen seuraksi, vaan tyttömäisiin paitapuseroihin ja mekkoihin.

Lähde: Who What Wear, Instagram