OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Elton John aloittaa viikottaisen konserttitaltiointien sarjan – tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen

Pop-ikoni Sir Elton John on ilmoittanut aloittavansa “Elton John: Classic Concert Series” -konserttisarjan, jonka tarkoituksena on tuoda fanien nähtäville joka viikko eri aikakausien konserttitaltiointi tähden arkistoista. Taltioinnit tulevat katsottaviksi Elton Johnin Youtube-kanavalle tasan 72 tunnin ajaksi ennen kuin ne katoavat.

Sarja lähtee rullaamaan tänä perjantaina (3. heinäkuuta) klo 19.00 Suomen aikaa ja sarjan ensimmäisessä osassa nähdään konserttitaltiointi Skotlannin Edinburghista vuodelta 1976, kun Elton John esiintyi Playhouse Theatressa ollessaan uransa huipulla.

Sarjan avulla on tarkoitus kerätä varoja Elton Johnin AIDS -säätiölle tukemaan sen COVID-19:n avustustoimia. Pop-tähti kommentoi varainkeruuta seuraavasti:

Säätiöni COVID-19-hätärahastolla autamme etulinjan yhteistyökumppaneitamme valmistautumaan pandemiaan ja sen vaikutuksiin HIV:in ennaltaehkäisyyn ja hoitoon marginaali yhteisöissä ja reagoimaan siihen. Emme voi vaarantaa HIV-testausta ja -hoitoa tänä aikana. Muuten tulokset voivat olla tuhoisat 37,5 miljoonalle HIV-potilaalle. Joten olen todella iloinen yhdistämällä tämän YouTube-konserttisarjan hyödyntääksemme säätiön kiireellistä COVID-avustusta.

Voit katsoa sarjan trailerin alta:

https://youtu.be/UHYo2aaxEM4

Elton John – Classic Concert Series aikataulut:

3.7. – Playhouse Theater, Edinburgh, Skotlanti (1976)

11.7. – Sydney Entertainment Centre, Australia (1986)

18.7. – Arena di Verona, Italia (1989)

25.7. – Place Of The Apotheosis, Rio, Brasilia (1995)

1.8. – Madison Square Gardem, New York, Yhdysvallat (2000)

8.8. – The Great Amphitheatre, Ephesus, Turkki (2001)