OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Isoon-Britannian avataan turvavälien ehdoilla toteutettu tapahtuma-alue

Ison-Britannian Newcastleen avataan ensimmäinen laajamittainen turvavälien ehdoilla toteutettu tapahtumapaikka jo tämän vuoden kesällä. Virgin Money Unity Arena niminen tapahtumapaikka on rakenteilla Newcastlen Gosforth Park-kilparadalle ja se tulee olemaan avoinna elokuusta syyskuun puoliväliin. Uudesta tapahtuma-alueesta vastaa Newcastlen kaupungin This Is Tomorrow -festivaali sekä brittiläinen SSD-konserttijärjestäjä.

Tapahtuma-alueelle tulee 500 erillistä katselutasoa kutakin kotitaloutta kohti, joista on näkymä ulkoilmalavalle, sallien näin tapahtumiin korkeintaan 2500 osallistujaa. Jokainen lava on kahden metrin päässä toisistaan. Osallistujat voivat myös ennakkotilata ruokaa ja juomia turvavälien ylläpitämiseksi, sekä esimerkiksi WC-tilojen käyttö on järjestetty niin, etteivät osallistujat kohtaa toisiaan käyttäessään niitä.

Tapahtuma-alueen ensimmäiset esiintyjät julkaistaan ensi viikon tiistaina (7. heinäkuuta), ja liput tulevat myyntiin 10. heinäkuuta. Luvassa on musiikkitapahtumia, perhetapahtumia sekä myös suosiotaan hurjasti kasvattaneet useiden tuntien pituiset komediatapahtumat.

https://www.facebook.com/SSDConcerts/posts/3129568887135839