OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Photo: Timka Seppänen / Solid Photo

Tamperelainen stoner rock jyrä Rückwater julkaisi singlen ja musiikkivideon kappaleesta Cruel Thing!

Promokuva: Timka Seppänen

Tamperelainen stoner rock bändi Rückwater julkaisee debyyttialbuminsa Supernova 23.7.2020 Inverse Recordsin kautta. Tänään bändi julkaisi toisen näytteen albumilta singlen ja musiikkivideon muodossa. Cruel Thing videon teosta vastaavat Jasu Rossi & Otto Lemetyinen (Pukkimäki OSK). 

Katso Cruel Thing musiikkivideo:

Vokalisti/basisti Jussi Vehman kommentoi: “Cruel Thing kertoo rock-musiikille täysin epätyypillisesti päihteiden kanssa läträilystä. Siinä kertoja yrittää rimpuilla itseään irti epäterveellisistä, mutta ah, niin kovin rakkaista harrasteista. Saas nähdä miten äijän/muijan käy. Musiikillisesti tämä on ehkä levyn metallivaikutteisin biisi. On vissiin metalli- ja rässipioneereja tullut kuunneltua..”