OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Gigi ja Bella Hadidin stylisti kertoo, mitkä vaatekappaleet tulisi löytyä joka naisen kaapista

Gigi ja Bella Hadid lukeutuvat tällä hetkellä muotimaailman seuratuimpiin nimiin. Nuorten mallien tyyliä jäljitellään ympäri maailmaa ja siitä käy paljolti kiittäminen Mimi Cuttrellia. Cuttrell on New Yorkissa toimiva stylisti, joka on työskennellyt mallisisarusten kanssa jo vuosia. Monet siskosten huomionarvoisimmista tyyleistä ovat hänen käsialaansa. Hadidien lisäksi Cuttrell on työskennellyt myös muun muassa Lily-Rose Deppin, Priyanka Chopra Jonasin ja Camila Coelhon kanssa. Vaikuttavan asiakaskunnan omaava nainen onkin nykyään yksi maailman kysytyimmistä stylisteistä.

Hollywoodin it-tyttöjen punaisten mattojen tyylit ovat toki henkeäsalpaavan upeita, mutta myös hintavia ja epäkäytännöllisiä. Siksi Who What Wear päätti pyytää ammattitaitoiselta Cuttrellilta vinkkejä siihen, miten kuka tahansa voi tuntea olonsa tyylikkääksi tuiki tavallisessa arjessa. Julkkisstylistin mukaan klassinen tyyli lähtee liikkeelle perusasioista. Hän nimesi lehdessä viisi ajatonta vaatekappaletta, jotka jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä.

Istuva t-paita

– Hyvin istuvat valkoiset ja mustat t-paidat ovat minusta aivan ehdoton välttämättömyys. Ne sopivat erinomaisesti ​​kerrospukeutumiseen, sekä pariksi monille monimutkaisemmille vaatekappaleille, Cuttrell selittää.

Hän muistuttaa myös, ettei mikään vaate näytä tyylikkäältä, jos se on epäsiisti. Cuttrell sanookin, että kotiin kannattaa hankkia vaatehöyrystin, jonka avulla paitojen rypyt saa silotettua helposti.

– Monet yritykset tarjoavat nyt pieniä mutta tehokkaita laitteita, joita on helppo käyttää ja niiden kanssa voi jopa matkustaa. Kukaan ei pidä ryppyisestä paidasta, hän sanoo.

Luottofarkut

Jokaisesta vaatekaapista löytynee vino pino farkkuja. Cuttrell painottaa kuitenkin, että luottofarkuiksi on syytä valita juuri omaa vartaloa imarteleva malli.

– Minusta joka naisella tulisi olla hyvä pari farkkuja, jossa he tuntevat olonsa mukavaksi. Minä kehottaisin valitsemaan suoran tai rennosti istuvan mallin, sillä ne näyttävät hyvältä sekä matalien kenkien että korkojen kanssa, hän lisää.

Statement-bleiseri

Tänä keväänä ja kesänä katukuvassa on näkynyt paljon näyttäviä bleisereitä. Cuttrellin mukaan kyseessä on vaatekappale, joka pysyy aina muodissa.

– Rakastan kunnon statement-bleiseriä. Se on helppo tapa tuoda tyyliä arkiseen asuun. Se sopii myös kevyeksi takiksi kevääseen ja syksyyn, nainen kehuu.

Räätälöidyt puvunhousut

Puvunhousut eivät ole missään nimessä tylsä toimistovaate. Skarpit ja hyvin istuvat housut tuovat ryhtiä asuun kuin asuun.

– En voi tarpeeksi painottaa, miten valtavan eron tulet huomaamaan, kun puet yllesi juuri sinun vartalosi mukaan räätälöidyn vaatteen. Se muuttaa kaiken ja tekee nuhruisesta asusta tyylikkään silmänräpäyksessä, Cuttrell vakuuttaa.

Valkoinen kauluspaita

– Ja lopuksi, jokaisella pitäisi olla klassinen, ylisuuri valkoinen kauluspaita, Cuttrell toteaa.

Kyseessä on monipuolinen vaate, joka sopii lähes mihin tilanteeseen tahansa, toimistosta rannalle.

– Minä puen kauluspaidan pariksi yleensä farkut, tai jätän sen rennosti auki tiukan topin päälle. Voit myös kokeilla sitä vyön kanssa, jolloin se toimii helppona kesämekkona, tai pue se uimapuvun peitoksi rannalla, stylisti luettelee.

Lähde: Who What Wear, Instagram