OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsinkiläinen Jo Below julkaisi Paying For More -singlen tulevalta EP-julkaisulta!

Napakkaa amerikanrokkia esittävä helsinkiläisyhtye Jo Below on julkaissut ”Paying For More” -nimeä kantavan tuoreen singlen alkusyksystä ilmestyvältä debyytti-EP:ltään. ”Paying For More” esittelee EP:n sporttisempaa linjaa: mukaansa tempaisevalla menorallilla liikutaan niin Motörheadin, Halestormin kuin Bad Religioninkin jalanjäljissä.

Kuuntele Paying For More:

Vuonna 2017 perustettu Jo Below on helsinkiläinen hard rock -yhtye, joka julkaisee ”By The Rules” -nimisen ensimmäisen EP:nsä Inverse Recordsin kautta 18.9.2020. Yhtye tarjoilee perinteikästä hard rockiaan modernein maustein eikä arkaile hakea vaikutteita niin southern rockin, grungen kuin pop-punkinkin parista. Yhtyeen kuulumisia voi seurata jobelow.com sivuston kautta.