OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Rat Boogie julkaisi ensimmäisen singlen ja musiikkivideon tulevalta albumiltaan!

Kuva: Iivari Aikio 

Rat Boogie on kokeneiden pohjoisen poikien trio joka pistää sekoittimeen nipun makoisia vaikutteita ja valmistaa niistä napakan ja originaalin rock’n roll-kokonaisuuden. Oululaisyhtyeen ytimessä kuplii orgaanisesti virtaava livesoitto, jota soljuvat melodiat lennättävät ärhäkästi eteenpäin.


Mm. EBPSATRFM:sta, The Blaster Masterista ja Laid Back Towniesista tutut kehäketut raivaavat rennolla ranteella reittejään rock’n rollin ytimessä turhia kliseitä ja genrerajoja väistellen, laulujen aihepiirien ulottuessa ylipuheliaista kanssaihmisistä onnettomaan maailmantilaan, zeniläisistä tiivistyksistä kulttuurin ruohonjuuritason tekijöiden ylistykseen. Mutta kuka kumma on David Bow?

2018 julkaistu Noise devotion -EP saa jatkoa 14.8.2020 julkaistavasta Bad Gravity-pitkäsoitosta joka tallennettiin ja miksattiin Oulussa Mielilevyt-studiolla. Albumin julkaisusta vastaa jyväskyläläinen Secret Entertainment.

Albumin ensimmäisen singlen ‘Wonderboy’ musiikkivideo on nähtävissä täällä: 

Bändi kommentoi:
“Wonderboy, Rat Boogien avaussingle Bad Gravity-albumilta on rohkaisulaulu kulman kuppilan esiintyjälle, jamien järkkääjälle, pikkufestarin tähdelle, joka tekee juttuaan aina vaan vaikka yleisö on pieni ja listasijoitukset jäävät haaveeksi. Sinnikkäät sankarit pitävät porukan hyvällä mielellä ja jaksavat tarjota uutta näkökulmaa musiikin muodossa vaikeuksista huolimatta. Turn your light on wonderboy!”