OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Tee kauneudenhoidosta helpompaa: Asiantuntijat paljastivat parhaat Beauty Hackinsa

Netistä löytyy loputon määrä kauneudenhoitoon liittyviä vinkkejä ja niksejä, joista jotkut ovat varsin kyseenalaisia. Esimerkiksi Instagramissa levinneellä videolla ihmisiä yllytettiin vaihtamaan kasvoilla käytettävä pohjustusvoide deodoranttiin. Luulisi olevan itsestäänselvää, että kyseessä on huono idea, sillä se deodorantin voimakkaita kemikaaleja ei ole tarkoitettu kasvoille. Sen sijaan maailmanluokan tähtien kanssa työskentelevät meikkitaiteilijat, kosmetologit ja kampaajat epäilemättä osaavat asiansa. He tietävät, mitkä niksit todella toimivat. Kymmenen asiantuntijaa jakoi Poosh-sivustolla kokeilemisen arvoiset beauty hackinsa.

Jen Atkin, kampaaja

– Minulla on aina töissä mukanani kulmakarvapaletti ja luomivärisivellin, joiden avulla täytän hiusrajan harvempia alueita, jotta hiukset näyttävät kuvissa tuuheammilta. Toimii joka kerta, Atkin lupaa.

Mary Phillips, meikkitaiteilija

– Pidän aina mukanani vihreää pussiteetä. Kun pussin kastaa jääveteen ja asettaa silmille, se laskee turvotuksen. Toinen must on kortisonivoide itsepäisten finnien hoitamiseksi. Levitä herneen kokoinen määrä finnin päälle 20-30 minuutiksi ja se kutistaa finniä huomattavasti, Phillips kertoo.

Kuva: pexels.com

Andrew Fitzsimons, kampaaja

– Monella on vaikeuksia saavuttaa sileä poninhäntä, etenkin jos hiukset ovat paksut. Se käy helpommin, kun jaat hiukset kahteen osaan korvien korkeudelta. Silota yläosa luonnonharjaksista valmistetulla harjalla ja hiuslakalla ja sido se poninhännäksi. Toista sama alemmalle puoliskolle. Lopuksi yhdistä ponihännät. Näin vältät ärsyttävät muhkurat ja saat julkkiksilla nähtävän tiukan ponnarin, hän ohjeistaa Ariana Granden tyylisen ponihännän luomisessa.

Ashunta Sheriff, meikkitaiteilija

– Kun ihoni näyttää samealta, teen naamion aloe verasta, oliiviöljystä ja sitruunasta. Aloe kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä, poistaa myrkkyjä, sekä kuorii hellästi, antaen iholle hehkua, Sheriff kehuu.

Christina Kassi, kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija

– Älä levitä huulipunaa suoraan tuubista, vaan taputtele se huulille sormin. Näin saat tahritun efektin, Kassi suosittelee heille, joille huulten tarkka rajaaminen tuntuu vaikealta.

Melanie Graves, kauneuden asiantuntija ja sisällöntuottaja

– Kun minulla on kiire, tai haluan pakata kevyesti matkaa varten, käytän aurinkopuuteria luomivärinä. Se tuo helposti väriä kasvoille ja saa minut tuntemaan oloni hieman laitetummaksi ilman, että tarvitsisin useita tuotteita. Lisäksi, minulla on melko sileät, liukkaat hiukset, joten pinnit eivät aina meinaa pysyä paikoillaan. Siksi suihkutan pinneihin hiuslakkaa ja asetan ne hiuksiin ennen kuin lakka ehtii kuivua. Tämä antaa kampaukselle paljon paremman pidon, Graves paljastaa.

June Chow, Instagram-vaikuttaja ja “ihonhoidon addikti”

– Aloe vera-geeli on minun luottotuotteeni. Kuljetan sitä aina mukanani, minne ikinä menenkään. Käytän sitä kosteuttamaan ihoa, sekä hoitamaan palovammoja, ärtynyttä ihoa ja punoitusta. Se on todellinen hengenpelastaja, kaikki yhdessä-tuote. Ja se on vieläpä erittäin edullinen, Chow hehkuttaa.

Kuva: pexels.com

Katonya Breaux, Unsun Cosmeticsin perustaja

– Käytän ruokasoodaa poistaakseni hikitahrat valkoisista t-paidoista. Se on ehdottomasti paras konsti siihen hommaan, hän vakuuttaa.

Sara Dudley, The Sunscreen Companyn toimitusjohtaja

– Äitini, joka on ihotautilääkäri, opetti minulle parhaan tavan levittää aurinkovoidetta, jos aiot oleilla paljon auringossa. Levitä se heti aamulla, kun olet alasti. Tällä tavalla et missaa kohtia, eikä sinulle jää huvittavia rusketusraitoja. Ihosi on kokonaan suojattu, vaikka vaihtaisit asua päivän aikana. Aurinkovoide kannattaa levittää samalla tavalla myös lapsille, jotta heidän ihonsa on suojattu päästä varpaisiin, Dudley neuvoo.

Annagjid “Kee” Taylor, kampaaja ja Shear Genius Collectionin toimitusjohtaja

– Jos hiuksiin on kertynyt pinttynyttä talia ja tuotejäämiä, käytä vauvatalkkia! Levitä sitä pieni määrä suoraan päänahkaan ja anna vaikuttaa noin 3–4 minuuttia. Hiero hyvin ja pese se pois. Talkki todella auttaa pääsemään eroon jäämistä ja liasta, Kee vakuuttaa.

Lähde: Poosh, Marie Claire