OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

The Phantom of Phobos on julkaissut digisinglen “Eye for an Eye” lyriikkavideolla

“Eye for an Eye” on ensimmäinen kappalejulkaisu The Phantom of Phobosin toiselta työn alla olevalta täyspitkältä albumilta. Biisi on edelliseen elokuvalliseen The Uninvited -EP-julkaisuun verrattuna useampaa astetta raskaammin groovaava. Kaikuja löytyy ja audiotervehdyksiä lähetetään Alice in Chainsin, John Carpenterin ja Nine Inch Nailsin suunnille.

– Eye for an Eyen tarina ammentaa Philip K. Dickin teosten psykologisista sci-fi-kauhuvisioista ja koston suloisuudesta. Ihminen vastaan luonto, luonto vastaan ihminen -asetelma muuttuu sitä kauhistuttavammaksi, mitä pidemmälle Tellukselta mennään.

– Kappale siirtyy suoraan asiaan kertosäkeen raskaalla rytmityksellä. Vastapainoksi säkeistö kasvaa hiipivästi ja harmonioilla luodaan pehmeää synkkyyttä. C-osassa polkaistaan vielä painostavampi vaihde kitaramelodian ja syntetisaattoriarpeggioiden avustuksella. Paine lakkaa välillä, vain kerätäkseen lisää energiaa ja palatakseen takaisin loppuhuipennukseen.

“Eye for an Eye” on saatavilla digitaalisesti 15.7.2020 ja sen rinnalla kulkee kihelmöivä lyriikkavideo, jonka on editoinut ja tuottanut myös edellisen “The Uninvited”-lyriikkavideon takaa löytyvä Jenni Kantis. Kappaleen miksauksesta vastaa Mirko Nosari / Bunkker Universe ja masteroinnista Mika Jussila / Finnvox Studios.