OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kouvolalainen Soulwound on julkaisemassa kolmatta albumiaan – uusi single ja musiikkivideo julkaistu

Kouvolalainen Soulwound julkaisee kolmannen albuminsa ‘The Suffering’ 11.9.2020 Inverse Recordsin kautta. Uusi single Pleasures julkaistiin tänään ja musiikkivideo on nähtävissä Youtubessa.

Rumpali Janne Huusari kommentoi:

“Siinä missä ensimmäinen single Waste of Life oli nopea ja intensiivinen turpaanveto, Pleasures edustaa sen vastapainona levyn hitaampaa ja raskaampaa puolta. Mikko rakenteli ja demotti lähes valmiin biisin, joka moukaroitiin ja jalostettiin porukalla lopulliseen muotoonsa. Biisin työnimi “Pantura” kertoo mistä lähtökohdista sitä alettiin rakentaa, mutta lopputulos omituisine kitaraharmonioineen kuulostaa kuitenkin joltain ihan muulta. Sanat puolestaan käsittelevät ihmiskunnan vastenmielisimpiä nautintoja ja sitä, kuinka internetin pimeän puolen ansiosta kaikkein sairaimmatkin runkkarit pääsevät nopeasti ja helposti käsiksi vaikka minkälaiseen materiaaliin ja jakamaan sitä keskenään. Video perustuu samaan ideaan: hirviöt eivät piilottele sängyn alla, vaan kulkevat keskuudessamme ja katsovat peilistä.”

Kuva: Henna Viren