OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Shokkirokin veteraani Alice Cooper yllättää jälleen – lanseeraa oman maitojuomansa

Aikana jona lähes jokaisella merkittävällä rokkarilla tai yhtyeellä on oltava nimikko oluensa, viininsä tai muuten vain alkoholia sisältävä tuotteensa, on shokkirokin kummisetä Alice Cooper päättänyt lanseerata Arizonalaisen Danzelsen Dairyn kanssa oman suklaamaitonsa.

Arizonassa sijaitseva meijeri julkaisee erikoistuote-eränä Alice Cooper -suklaamaidon saataville paikallisissa vähittäiskaupoissa tämän vuoden syksyllä. Lisäksi Cooperin Solid Rock -säätiö paljasti työskentelevänsä tyhjän pullon myyntiin laittamisen parissa, jonka voisi sitten tilata verkosta maailmanlaajuisesti.

Maidon myynnistä saatavat tulot ohjataan Cooperin Solid Rock -säätiölle, joka tukee paikallisten yhteisöjen nuoriso-ohjelmia. Cooper ja hänen vaimonsa Sheryl perustivat Solid Rockin vuonna 1995, ja organisaatio ylläpitää tällä hetkellä Phoenixissa sijaitsevaa Rock Teen Center -laitosta, joka tarjoaa ilmaista opetusta musiikista, tanssista, taiteesta, elokuvista ja valokuvauksesta kiinnostuneille nuorille.

Pandemian takia Alice Cooper joutui perumaan vuoden 2020-kiertueensa, mutta hän julkaisi hiljattain uuden kappaleensa “Don’t Give Up” tarjotakseen inspiraatiota näinä vaikeina aikoina. Musiikkivideoita varten Cooper on pyysi faneja lähettämään kuvia ja videoita itsestään, joissa he pitelevät kappaleen sanoilla varustettuja kylttejä. Voit katsoa sen alta: