OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mittavan uran tehnyt kosketinsoittaja Phil Ashley, 65, on menehtynyt – soitti Kissin, Aerosmithin, Mick Jaggerin, Joe Satrianin sekä monen muun kanssa

Phil Ashley, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstä Kissin, Mick Jaggerin sekä Aerosmithin kanssa, on menehtynyt äkillisesti 10. heinäkuuta 65 vuoden ikäisenä. Kuoleman syytä ei ole tuotu julkisuuteen.

”Sydämemme on murtunut Phil Ashleyn menehtymisen johdosta”, miehen perhe kirjoitti lausunnossaan. ”Hän oli rakastava isä, aviomies ja kumppani, hurmaava ystävä ja intohimoisen lahjakas muusikko. Toivomme voivamme kunnioittaa hänen muistoaan ensi vuonna muistotilaisuudella – lisätietoja on tulossa myöhemmin.”

”En löydä sanoja”, Kiss-solisti Paul Stanley kirjoitti Twiitissään. ”Rakas ystäväni Phil Ashley menehtyi äkillisesti. Hän oli aito, lämmin ja ystävällinen sielu, jonka kanssa vietin monta tuntia keskustellen elämästä, perheestä ja musiikista. Hän soitti koskettimia monen suuruuden kanssa. Ajat, joita emme tule enää jakamaan, jättävät minulle tyhjän olon.”

Myös kitaristi Joe Satriani muisti edesmennyttä ystäväänsä kaiholla: ”Rakas ystävämme Phil Ashley menehtyi viime viikolla. Hän oli upea muusikko ja ihminen. Syvimmät osanottoni hänen perheelleen. Lepää rauhassa Phil, me kaikki kaipaamme sinua.”

Ashley soitti kosketinsoittimia muun muassa alle kerätyillä megahiteillä: