OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Rolling Stones julkaisi arkistojen kätköistä uuden kappaleen – mukana Jimmy Page

Englantilainen Rolling Stones julkaisi tänään (22.7.) aiemmin visusti arkistoissa pysyneen ja julkaisemattoman kappaleensa “Scarlet”, jossa esiintyvät Mick Jagger ja Keith Richards sekä vierailevina tähtinä Jimmy Page (Led Zeppelin) ja Rick Grech (Traffic). Single on syyskuun alkupuolella julkaistavalta Goats Head Soap-albumin laajennetulta painokselta ja kappale sai ensisoittonsa BBC Radio 2-kanavan Zoe Ball Breakfast Showssa.

Radio-ohjelmalle antamassaan haastattelussa Mick Jagger kertoi miksanneensa kappaleen äskettäin uudelleen lisäten pieniä yksityiskohtia. Haastattelussa Jagger ja Richards kertoivat myös kappaleen nauhoituksesta lämmöllä Jaggerin sanoen: “Muistan jammailleeni tätä Jimmyn ja Keithin kanssa Ronnie Woodin kellaristudiossa. Se oli hieno sessio.”

Johon Keith Richards lisäsi vielä: “Muistaakseni menimme studioon Led Zeppelinin session loppupuolella. He olivat juuri lähdössä, ja olimme varanneet studion seuraavaksi, ja uskon, että Jimmy vain päätti jäädä seuraksi. Emme oikeastaan ​​työstäneet kappaletta mitenkään, se oli lähtökohtaisesti vain jamittelua. Kappaleen valmistuttua ajattelin: ”No, sellaisella kokoonpanolla, tiedäthän, meidän oli parempi käyttää sitä.

Goats Head Soup-albumin -laajennettu versio tulee saataville 4. syyskuuta, ja se sisältää 10 aiemmin julkaisematonta kappaletta sekä albumin julkaisuvuonna nauhoitetun täyden konsertin. Yhtye on jo jakanut albumilta ennen julkaisemattoman version kappaleesta ”Criss Cross”, sekä myöhemmin julkaistaan kappaleet ”Through The Lonely Nights”, ”100 Years Ago” ja ”Hide Your Love”, jo julkaistujen kappaleiden lisäksi.