OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Unsplash.com

Joko top knot kyllästyttää? Viisi raikasta nutturaideaa kesään

Top knot on jatkanut voittokulkuaan vuosi toisensa jälkeen, eikä ihme. Helppo ja suloinen kampaus pelastaa huonon hiuspäivän silloin, kun pesulle ei ole aikaa. Sotkuinen nuttura parhaiten sopii kotona löhöilyyn tai kauppareissulle, mutta pienellä tuunauksella siitä saa loihdittua raikkaan ja trendikkään kampauksen kesän rientoihin, tai jopa punaiselle matolle.

Kampaaja Joseph Maine, joka asiakkaisiin lukeutuvat Ariel Winterin ja Ashley Bensonin kaltaiset julkkikset, tietää, että nutturan voi tehdä loputtoman monella tavalla.

– Kiinnitä huomiota hiusten tekstuuriin. Hiusten huolellinen harjaaminen tai muutaman laineen lisääminen voi tehdä nutturasta aivan eri näköisen, hän vinkkaa Alluressa.

Vaikka yksinkertainen top knot on tuttu ja turvallinen, joskus kannattaa rikkoa kaavoja kokeilla jotain uutta. Allure listasi viisi nutturaa, jotka ovat tällä hetkellä huippumuodikkaita.

Koristeltu topknot

Myös kampaaja Justine Marjan lukeutuu sotkuisen top knotin faneihin, mutta hän antaa sille loppusilauksen, joka tekee kampauksesta astetta huolitellumman näköisen.

– Kun lisäät top knotiin tyylikkään hiusdonitsin tai -klipsin, saat tyylistä juhlavamman, hän neuvoo lehdessä.

Tänä kesänä erilaiset hiusasusteet donitseista huiveihin ja koristepinneihin ovat muutenkin kovassa huudossa.

https://www.instagram.com/p/Bgg2x8GHyIE/

Letitetty nuttura

Toinen Marjanin suosikeista on letitetty nuttura.

– Letitä hiukset koko pituudelta, kierrä ne nutturalle ja kiinnitä pinneillä. Näin saat aikaan mutkikkaammalta näyttävän lopputuloksen.

Tyylikäs ja huoliteltu nuttura sopii loistavasti kesän juhlatilaisuuksiin. Vaikka kampaus näyttää siltä, että siihen on laitettu aikaa ja vaivaa, Marjan lupaa, ettei letitetyn nutturan luomiseen kulu viittä minuuttia kauempaa.

https://www.instagram.com/p/CCzu5MFDcsj/

Avaruusnutturat

Jopa Jennifer Lopez rakastaa avaruusnutturoita, eli Mikki Hiiri -nutturoita. Vaikka pirtsakka kesäkampaus on näyttävä, luonnistuu se keneltä tahansa. Kiepauta päälaelle kaksi symmetristä top knotia, ikään kuin hiiren korviksi. Lopputulos näyttää rennommalta, kun jätä muutaman hiuskiehkuran kehystämään kasvoja.

https://www.instagram.com/p/CC4pqi2HHwe/

Kolminkertainen nuttura

Silloin, kun avaruusnuttruakaan ei tunnu riittävän rohkealta valinnalta, on aika kokeilla triplanutturaa. Se sattuu olemaan myös Mainen henkilökohtainen suosikki. Hän kokeili trendikästä kampausta asiakkaalleen Katie Holmesille, jonka rohkea tyyli herätti huomiota punaisella matolla.

Mohawkia muistuttava kampaus tuo freesiä särmää niin arkeen kuin juhlaan. Mikä parasta, kolminkertainen nuttura sopii kaikille hiustyypeille, sillä se pitää lyhyetkin hiukset kurissa.

https://www.instagram.com/p/BvhZqQZD4YD/

Matala nuttura

Matala nuttura, eli chignon, on ikuinen klassikko. Niskaan kietaistava nuttura on Hollywood-julkkisten luottokampaus, joka sopii mihin tilanteeseen tahansa. Nutturasta voi tehdä oman maun mukaan joko sotkuisen tai sliipatun. Siloteltu keskijakaus tai syvä sivujakaus antavat nutturalle hienostuneen ilmeen, Marjan vinkkaa.

Maine suosittelee kiepauttamaan hiukset ensin ponihännälle ja kiinnittämään sitten pinneillä nutturaksi. Näin kampauksesta tulee kestävämpi.

https://www.instagram.com/p/CC4mQ9wDKTt/

Lähde: Allure, Instagram