OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Terjo Peltola

Sinfonista goottimetallia soittava Memoira julkaisi singlen & musiikkivideon tulevalta kolmannelta albumiltaan!

Memoira julkaisee yhteistyössä Inverse Recordsin kanssa kolmannen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä ‘Carnival of Creation’. Albumi on kaupoissa 25.9.2020 ja esimakua tulevasta antaa tänään julkaistu albumin nimikkokappale Carnival of Creation. 

Katso musiikkivideo: 

Bändi kommentoi:
“Carnival of Creation on varmasti yksi eeppisimmistä kappaleista, mitä olemme koskaan tehneet. Sanoituksen teema kertoo taiteen, musiikin, kirjallisuuden ja kaikesta, jonka tekemiseen tarvitaan luovaa ajatteluprosessia. Miten kaikki taide on kehittynyt historian myötä ja miten tyylit vaihtelevat eri kulttuureissa. Kappale on kuin vuoristorata, joka syöksyy sisälle luovaan ajatusmaailmaan, joka on kuin suuri kauppatori missä voi törmätä suuriin määriin erilaisia luovia ideoita. Olemme todella iloisia siitä, miten hyvä kappaleesta tuli ja miten se kuvailee koko albumia täydellisesti.”

Memoira on sinfonista- / goottimetallia soittava yhtye Porista/Jyväskylästä. Aiemmin maailmanlaajuisesti julkaistujen kahden albumin, (Memoira, 2009 Nightmare recordsin kautta ja Memories, Tragedies, Masquerades, 2012 omakustanteena) ja neljän vuoden tauon jälkeen, bändi julkaisee Inverse recordsin kautta kolmannen albuminsa Carnival Of Creation.

MEMOIRA tunnetaan melankolisista melodioistaan ja voimakkaista kitara riffeistään, yhdistäen sinfonisen tunnelman ja laulaja Annika Jalkasen (FOR SELENA AND SIN) kauniin lauluäänen. Kitaroiden soinnista vastaavat Hannu Lindholm (DARK TONE COMPANY) ja bändin toinen perustajajäsen Jani Puusa. Toinen perustajajäsen Lassi Nuolivaara, löytyy koskettimien ja pianon äärestä. Matalista taajuuksista basson varressa vastaa Niko Laaksonen (RANDY RECKLESS, BLOWTORCH, RORSCHACH) ja rumpujen takaa löytyy Matti Virtanen (DARK TONE COMPANY, CONCRETE WORDS, ANOMALY).