OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ankkurit voittoisa Baltic-liigakilpailussa Haapajärvellä

Speedwayn Baltic-liigan toinen ottelu ajettiin tänään Haapajärvellä. Ottelu oli erittäin tasainen ja yleisö sai nähdä monta hienoa erää ja kovaa taistelua sarjapisteistä.

Varkauden Ankkurit puristi tasaisen ottelun voittoon kerättyään 27 pistettä. Jesse Mustonen ajoi kuudesta erästä 14 pistettä ja Niklas Säyriö 13. Ankkurikuljettajat huipensivat kilpailun voittamalla molemmat finaalierät. Nicce Säyriö voitti ensimmäisen finaalierän käytyään kovan taistelun Timi Salosen kanssa ja Jesse voitti ylivoimaisesti joukkueiden parhaiden pistemiesten finaalierän.

– Kyllähän voitto aina maistuu. Ensimmäiset erät ajoin kakkospyörällä. Se ei oikeen mennyt. Sen jälkeen päätin, että nyt loppuu leikki ja otin ykköstykin käyttöön. Sitten ajo olikin jo sitä vanhaa totuttua, kommentoi Jesse päivän kilpailua.

– Hieno ja tasainen kilpailu oli. Hyviä eriä ja tosissaan sai taas pisteistä ajaa. Rata oli tänään hyvä, kiitokset järjestävälle seuralle, jatkaa Jesse.

Baltic-liiga jatkuu huomenna Varkaudessa, jossa ajetaan sarjan kolmas kilpailu.