OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

6 trendiä, jotka jatkuvat vielä syksylläkin

Kesä lähenee pikku hiljaa loppuaan, mutta niin kauan kun aurinko paistaa, ei kesävaatteista tarvitse vielä kokonaan luopua. Olipa edessä sitten paluu kouluun tai töihin, saa syksyllä pukeutua vielä moniin kesän lempparivaatteisiin.

Kerrostaminen on avainasemassa hiljalleen viilenevien ilmojen pukeutumisessa. Syksyn saapuessa neuleita ja nahkatakkeja voi yhdistellä rohkeasti kesäisempien vaatekaappaleiden kanssa. Hellepäivien mekko toimii loistavasti vielä syksylläkin, kun se saa parikseen muhkean villapaidan ja maiharit. Elle listasi viisi trendiä, joita voi jatkaa vielä syksyn alkaessa.

Paljastelu

Rintaliivit ovat saaneet näkyä tällä kaudella. Bralette-liivit ja bleiseri ovat olleet hyväksyttävä parivaljakko jopa punaisilla matoilla. Sama paljastelu jatkuu syksylläkin. Valitse asuun syksyyn sopivia värejä ja materiaaleja.

Slip-mekot

Alushametta muistuttavat slip-mekot ovat hallinneet Instagram-syötettä koko kevään ja kesän, eikä niistä tarvitse luopua vielä syksylläkään. Vaihda sandaalit nilkkureihin, tai ota mallia Millie Bobby Brownilta ja pue mekon päälle samaa sävyä oleva, ylisuuri bleiseri. Lyhyemmän mekon alle kannattaa pukea näyttävät sukkahousut.

Pastellit

Karkkiset pastellisävyt ovat olleet kovassa huudossa tänä kesänä, eikä trendi näytä hiipumisen merkkejä vielä syksylläkään. Anna hennon vaaleanpunaiselle mekolle särmää pukemalla sen päälle poikaystävältä lainattu biker-nahkatakki. Syksyisen synkkä asu puolestaan saa piristystä pastellisävyisistä asusteista. Rohkeimmat kokeilevat pastellisävyjä hiuksissa.

Pilkut

Ihkaoikeat pariisittaret tietävät, että polka dot-kuosi ei mene koskaan pois muodista. Pilkut tuovat jokaiseen asuun hienostuneisuutta. Tänä kesänä niitä on nähty niin hellemekoissa kuin uimapuvuissa. Sovella ajatonta kuosia syksyllä yllättävillä tavoilla, esimerkiksi sukkahousuihin tai kynsiin.

Ruutu


Sää viilenee, mutta gingham-mekkoja ei tarvitse vielä pakata varastoon. Päin vastoin. Ruutu on syksyn suurin trendi. Ota inspiraatiota 90-luvun tyylistä ja pue mekon alle poolopaita, tai vaihda pitkähihaiseen versioon.

Pitsi

Romanttinen pitsi kuuluu sekä kesään että syksyyn. Kun pelkässä pitsitopissa ei enää tarkene, anna olkaimen vilahtaa paksun villapaidan alta.

Lähde: Elle